• Ново
OurWarm 6-подножието на Великден Надуваеми играчки, Декорации за улицата, Заек и 3 Цветни яйца, вградени led светлини, Надуваеми Декорации за двор, за великденския интери?
zoom_in

OurWarm 6-подножието на Великден Надуваеми играчки, Декорации за улицата, Заек и 3 Цветни яйца, вградени led светлини, Надуваеми Декорации за двор, за великденския интериор, Домашна празнични партита на закрито, на

BGN 24.73

Брой продукти
check Налично

(забележка : все още мъниче и отдушник на продукта не са водоустойчиви)Отдолу дупката застегивается на ципа, за да се осигури допълнително пространство за добавяне на някои тежки предмети. 【5 led light 】 Нашия великден декоративен заек за дома е снабден с вграден самонадувающимся вентилатор и 5 суперяркими led светлини, може да се самонадуть в продължение на 30-60 секунди, вие ще имате сладък нажежен и огромен великденски заек с яйца в комбинация с петте суперяркими led светлини за подобряване на великден атмосфера.Ярки и светещи, с 5 суперяркими светодиодни крушки, можете да регулирате позицията на лампи по свое желание.Надуваем великден двор голям размер, 6 метра дължина 4,6 метра висок.Това създава приятна празнична атмосфера, което вие и вашето семейство да се насладите на този ден. 【Чудесно За Великденски декорации】 Надувное великденско украса е с дължина 6 метра и широчина 4,6 метра, включително и на великденския заек и 3 големи великденски яйца. За да направи по-безопасен и стабилен във ветровито време навън, не е нужно да се притеснявате за това, че надуваеми играчки вашия двор отнесе вятъра. (забележка : все още мъниче и отдушник на продукта не са водоустойчиви).Идеално за малки деца.Широко приложение, можете да го използвате за украса на търговски центрове, врати и витрини на магазини, семейни събирания и офис врати, за да се създаде атмосферата на пасхалната.Това създава приятна празнична атмосфера, което вие и вашето семейство да се насладите на този ден. 【Лесна инсталация и надеждно фиксиране на】 Ние сме предоставили 1 вентилатор, 4 заземляющих на прът, 4 фиксирани на въже, 4 на бутон от тиква, 6 матерчатых мешочков и вилица, сертифицированную UL.Реалистичен и интересен, много сладко розово зайче краси къщата, подобрява атмосферата на празника, прави дома по-красив. ние предлагаме мощен вентилатор за непрекъснато надувания украса и постоянното поддържане на продукта в перфектно състояние. (моля, застегните долната ципа при надувании и отворете долната ципа при сдувании). 【Висококачествени материали】 Надуваеми великденски зайчета и яйца, изработени от висококачествена водоустойчива полиестер 190 T, която е устойчива на счупвания. В комплекта са включени 6 фиксирани торби с пясък, на 4 фиксирани въжета и 6 колове за закрепване към земята. (моля, застегните долната ципа при надувании и отворете долната ципа при сдувании). ние предлагаме мощен вентилатор за непрекъснато надувания украса и постоянното поддържане на продукта в перфектно състояние. Удебелена водоустойчив полиестерен плат, мека, лека и здрава, износостойкая. 【5 led light 】 Нашия великден декоративен заек за дома е снабден с вграден самонадувающимся вентилатор и 5 суперяркими led светлини, може да се самонадуть в продължение на 30-60 секунди, вие ще имате сладък нажежен и огромен великденски заек с яйца в комбинация с петте суперяркими led светлини за подобряване на великден атмосфера.

Клиентите също го харесват..