• Ново
Соларен панел DIANMU за Arlo Essential Spotlight/XL Spotlight/камера Essential, с 13-футовым кабел Micro USB и монтиране на стена от алуминиева сплав, защитен от атмосферни влияния зарядно устро?
zoom_in

Соларен панел DIANMU за Arlo Essential Spotlight/XL Spotlight/камера Essential, с 13-футовым кабел Micro USB и монтиране на стена от алуминиева сплав, защитен от атмосферни влияния зарядно устройство за слънчеви панели

BGN 30.28

Брой продукти
check Налично

Пакетът включва : Вид напомняне : .В случай, ако вие сте изправени пред такъв проблем, лесно и ефикасно решение е да рестартирате камерата чрез приложение Arlo, която трябва успешно отстраняване на проблема.Ако търсите слънчев панел за други камери Arlo, моля, посетете нашия магазин за закупуване на друг модел.Той е проектиран по такъв начин, че да издържат на екстремни метеорологични условия и никога не се поемат от ръжда. Кабел за зареждане с размер 2 x 13 фута (4 м) с конектор Micro Usb. 6 винтове от неръждаема стомана и стенни анкери.Той е проектиран по такъв начин, че да издържат на екстремни метеорологични условия и никога не се поемат от ръжда. 【Висока ефективност】 Повърхността на слънчеви панели DIANMU е изработена от монокристални кремниевого материал, който има по-висока ефективност на преобразуване и изходна мощност, отколкото други.Прожектор Arlo Pro /Arlo Pro2/Arlo Ultra / Arlo Ultra 2/Arlo Pro 3/Arlo Pro 4/Arlo Pro 3. 【Специално разработена】 соларен панел DIANMU специално разработена за Arlo Essential Camera/Arlo Essential Фокус Camera/Arlo Essential XL Фокус Camera и не е съвместим с прожектором Arlo Pro/Pro 2/Pro 3/ Pro 4/ Ultra / Ultra 2/Pro 3. 【Безопасност и предупреждение】 Соларен панел DIANMU е направена от пластмасова сплав и не съдържа метална рамка и стъкло, така че тя може да се предотврати нараняване на хора с разбито стъкло.Не е съвместим с : .Камера Arlo Essential, Essential светлината на Прожекторите, Essential XL светлината на Прожекторите.От време на време можете да срещнете с предупреждение за несъвместимост. 【Далечен радиус на действие】 Електромагнитен кабел с дължина 13 метра позволява по-удобен за инсталиране на оборудването в по-подходящи места и да се получи максимално излагане на слънчева светлина.Той дори може непрекъснато да се зарежда камерата за сигурност в дни с частично облачностью. 【Защита от атмосферни влияния и дълготрайност】Рамка на слънчеви панели, изработени от пластмасова сплав. 2 x Регулируема закопчалка от алуминиева сплав. 【Защита от атмосферни влияния и дълготрайност】Рамка на слънчеви панели, изработени от пластмасова сплав. 【Далечен радиус на действие】 Електромагнитен кабел с дължина 13 метра позволява по-удобен за инсталиране на оборудването в по-подходящи места и да се получи максимално излагане на слънчева светлина.

Клиентите също го харесват..