• Ново
Набор от Десертни Вилици от 8 броя, Вилици за Трапезно Сребро Uniturcky 304 Неръждаема Стомана, Набор от Десертни Вилици за Салата, С Вилица Огледално Полиране с дървена д?
zoom_in

Набор от Десертни Вилици от 8 броя, Вилици за Трапезно Сребро Uniturcky 304 Неръждаема Стомана, Набор от Десертни Вилици за Салата, С Вилица Огледално Полиране с дървена дръжка, 7,9 инча

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Тяхната добра дебелина и тегло лесно се огъват, което ще подобри качеството на вашата вечеряМатериал - Храни от неръждаема стомана, изработен от едно парче, което е по-стабилна, а процесът е огледално полиране улеснява почистването на контакти.Категория на продукта : Вилица за вечеря Цвят : сребрист и цвят на дървото Опаковка на продукта : В торби Материал : неръждаема стомана 304 Помещение включва : 8 вилици с дървена дръжка Инструкции за употреба : 1.Специално разработен огъване дръжки, идеален за нашите ръце. Леко намажете повърхността лъжици растително масло, а след това оставете я повече от 12 часа. Моля, обърнете внимание, че не трябва да го използвате, за да дезинфекционного кабинет, микроплитки и други високотемпературни прибори, а също така не трябва да се поставят близо до с топла завист.Също така е добре да се вземе със себе си в пътуване, излети, къмпинг, пикник благодарение на гъвкавост на дизайна. Разликата в цвета и песъчинки дървени изделия - нормално явление растеж трупи. Моля, почистете и подсушете набор от прибори за хранене, след употреба на здравословна ежедневна употреба, съхранявайте на сухо място, за неговата дълготрайност. Моля, измийте набор от прибори за хранене с топла вода, преди първото им използване, за да отмие остатъците, останали от производствения процес.Доброто нитове ръчно изработени, инкрустирани с естествени дръжки, допълват взаимно, когато готвите и правят ястията си по-елегантен.Многоточечное употреба-натурален цвят го прави наистина универсален.

Клиентите също го харесват..