• Ново
YZJJ Въртящи колела за колелце, Тежки метални колела за колелце, които Определят най-горната плоча и заменяющие колела за промишлени ремарке или голям мебели за дома
zoom_in

YZJJ Въртящи колела за колелце, Тежки метални колела за колелце, които Определят най-горната плоча и заменяющие колела за промишлени ремарке или голям мебели за дома (комплект от 4)

BGN 93.83

Брой продукти
check Налично

ТОВАРОПОДЕМНОСТ ПУДРА : Товароподемност пудра на 4 колела - 750 кг - Спестете си сила и лесно се движете : лесно передвигайте маса, седалка, рафт или други предмети, ако имат колела.- Колелото на найлон основа на : Безшумни при движение, не се притеснявайте за това, че това ще алармата на семейството си или на други хора.Удобства : Заключване, всеки клип има своя собствена спирачка - ефективен за спиране на устройството, когато не корпуса, ограничават го, и да се предотврати причиняването на вреда на другите. Напълно найлонови основни колело - Не се притеснявайте за това, че събуди детето си или потревожите други, разместването на мебели с помощта на ролки за чинии. Характеристики на продукта : да не се повреди пода, със спирачки ✔ Моля, обърнете внимание : Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим навреме.Спирачка блокира и колелото, и развъртане едновременно, ефективно спиране на устройство и предотвратява неговото движение и причиняване на вреда на другите.Тези ролки големи камиони са идеални за товаро-разтоварни работи средна товароподемност, коли, погрузочного оборудване и проекти, работни семинари, осигуряване на высокоманевренное, стабилен, фиксиран и универсално леярна решение. - Колелото на найлон основа на : Безшумни при движение, не се притеснявайте за това, че това ще алармата на семейството си или на други хора. - Спестете си сила и лесно се движете : лесно передвигайте маса, седалка, рафт или други предмети, ако имат колела. - С фиксирующим спирачка на Всяко колело има отделен спирачка.Пригответе се да ставам няколко сериозни, гладки и тихи места на пода. - Гъвкавост : ролки можете да поставите върху работната маса, художествена плот и т. Независимо от това, коя мобилна поддръжка ви е нужна на работното място, нашите колела - това е бързо решение. - Широко се използва : Може да се използва както в промишлени, така и в жилищни помещения, за масички, на каботажните за растенията, рафтове, кутии за обувки, играчки, бельо, колички за пазаруване, верстака. ♥ Име на продукта : Пудра Товароподемност : 750 кг Размер : 4 см, 5 см, 6 см, 8 инча Размер на опорна плоча : 112 * 96 мм Височина на инсталиране : 140 мм, 160 мм, 190 mm 240 mm Обхват : тенис на стол, количка, мебели и т.

Клиентите също го харесват..