• Ново
Кошница за съхранение на BOOHIT, Кошница за дрехи от Холщовой тъкан -Складное Кофа за съхранение с дръжки, Кутия-Органайзер за играчки за Детска стая, офис, Детска Коли?
zoom_in

Кошница за съхранение на BOOHIT, Кошница за дрехи от Холщовой тъкан -Складное Кофа за съхранение с дръжки, Кутия-Органайзер за играчки за Детска стая, офис, Детска Количка, Начало Декор (Футболни топки)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Бъчви за съхранение на детски играчки с голям капацитет или на други продукти Въпрос-отговор : може да побере повече от десет пролетни и есенни неща, много малки играчки.-Вътре има полиэтиленовое водонепроницаемое покритие, влагостойкое. -Платно материал, се сгъва, когато не се използва, удобен за съхранение.BOOHIT ще ви представя уютен и спретнат дом.В съчетание с реалната ситуация в местните предприятия, ние можем да предложим цялостни решения за бизнеса.Размер : 15,7 (D) × 19,7 (H) инча, идеален за домашни организация.Бъчви за съхранение на детски играчки с голям капацитет или на други продукти.A : Да, Може да стои.МАТЕРИАЛ : Изработен е от холщовой плат + отвътре хастарът е от водоустойчив найлонов плик покритие.Също така е готов да се превърне в компания, на която имате доверие.От основаването си компанията винаги се основава на принципа, ориентирано към хората, за правене на честен бизнес, събиране на браншова елит, въвеждане на съвременни информационни технологии, методи на управление и корпоративен опит.Марка BOOHIT основана през ноември 2018 г. (Попълнете предмет, той ще бъде красива). Размер : 15,7 (D) × 19,7 (H) см, идеална за домашни организация.

Клиентите също го харесват..