• Ново
Стенен Отоплител XZGDEN за баня, Електрическа Закачалка за кърпи, С възможност за завъртане на 180 °, Лира за баня, Шкаф за кърпи и сешоар от неръждаема Стомана, Полиран Х
zoom_in

Стенен Отоплител XZGDEN за баня, Електрическа Закачалка за кърпи, С възможност за завъртане на 180 °, Лира за баня, Шкаф за кърпи и сешоар от неръждаема Стомана, Полиран Хром, 6 ленти, жичен (Размер: включване)

BGN 16.38

Брой продукти
check Налично

Много е лесно да се събере с помощта на нашето ръководство [ВИСОКОКАЧЕСТВЕН и ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ МАТЕРИАЛ] : Стилно е направен от неръждаема стомана, устойчива на корозия, за надеждност и функционалност. № 3 Издръжлив, високо качество на valaves Ние проектираме нашите смесители и аксесоари за баня в дългосрочен план.Огледално полиран повърхност осигурява лесно почистване. [ЛЕСНА инсталация И два НАЧИНА на СВЪРЗВАНЕ] : се Свързва двата начина и е лесно за почистване. [БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ] : Това е толкова просто, като да включи ключа. В мокро и студено време, при запазване на свежестта на живота си. № 2 Луксозна изработка - най-добрите материали и кустарное умения гарантират, че всеки кран и аксесоар за тоалетна ще бъдат идеални.Монтиран на стената lcd телевизор, който безшумно се затопля си кърпи, ръкавици, палто, риза, чорапи и панталони и т.Конструкция полотенцесушителя може лесно да бъде инсталиран на всяка стена на банята.Той е снабден с екологично чиста енергийна ефективност мощност 62 W, което е достатъчно, за да се затопли кърпи си в рамките на няколко минути!.Излизайки от душа или ваната, можете да завернуться в свежевыгретые кърпи.Name : електрически полотенцесушительразмер продукти : 800 mm * 500 мм * 99 Ммнапряжение : 110120 В, 220240 Вмощность : 62 (W) Време за загряване : 510минцвет : Хромматериал изделия : висококачествена неръждаема сталь304 Ниво на водоустойчивост : P55.Но по-топло може да ускори процеса на сушене. [СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО И ЕНЕРГИЯ] : Стенни дизайн ви помага да се пести място.Тази стенни закачалка за топъл кърпи надеждно, бързо и равномерно ще стоплят големи дебели хавлиени кърпи и халати, както и на гъба и кърпи за ръце.№ 4 Най-добрите Онлайн услуги, Ние предлагаме всичко, което виждате в нашия магазин, и бързо го изпрати в перфектно състояние.

Клиентите също го харесват..