• Ново
Дървена Окачена лампа на ферма Окачен Лампа с Дървени Потолочным светильником в Селски стил, Регулируеми на Височина за монтаж на таван Подвесного осветление за К?
zoom_in

Дървена Окачена лампа на ферма Окачен Лампа с Дървени Потолочным светильником в Селски стил, Регулируеми на Височина за монтаж на таван Подвесного осветление за Кухненския Остров, Спалня, Трапезария

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

【Лесна инсталация и високо качество на】 : Окачен лампата се предлага с всички инструменти, уреди и инструкции за инсталиране за лесна и бърза инсталация 【Лампи с регулируема яркост и съвместими лампи】 : В светильниках за фермерска къща се използва лампа 1x E26 (лампа в комплекта не са включени), максимална мощност 60 W, съвместими различни лампи E26, също могат да бъдат регулирани при използване на диммера и лампи с регулируема яркост. Силно препоръчвам да украсят стаята си бюро.В нашия подвесном осветление за кухненския остров, се използват здрави и трайни материали, а всеки детайл е изработен ръчно и внимателно обмислени. 110 е безопасна за употреба. 【Лампи с регулируема яркост и съвместими лампи】 : В светильниках за фермерска къща се използва лампа 1x E26 (лампа в комплекта не са включени), максимална мощност 60 W, съвместими различни лампи E26, също могат да бъдат регулирани при използване на диммера и лампи с регулируема яркост. - Брой лампи : 1. Минимална височина на окачване : 0.Височината на закрепване : 3,54 инча.Добавете класическа атмосфера във всяко помещение. Максимална височина на окачване : 47,24 инча /3,93 фута. 【Регулируема височина 】 : Окачен лампа с регулируема височина, така че можете свободно да регулирате височината на окачване (прибиращ се регулировочный кабел или отрежете излишните регулировочный кабел), окачена лампа за фермерска къща със собствените си ръце, какво да искате, и може да се използва за наклонени и плоски тавани.Външен дизайн улеснява лампи с нажежаема жичка и осигурява по-ярка светлина в дома си.Тип : LED /CFL / Крушка с нажежаема жичка/Халогенна. 【Дизайн фермерска къща】 : Окачен лампа, изработени от опитни майстори от изискан и траен дърво, ще даде своя декора селски ретро вид.Добавете класическа атмосфера във всяко помещение. 【Широко приложение 】 : Лампа на стопанството може да се използва широко за кухненски остров, фермерска къща, трапезария, хол, спалня, коридори, антре, окачена лампа на остров може да бъде украсена в кафене, бар, клуб, ресторант, офис, библиотека или бильярдном зала и на всяко място, което ви харесва. 【Регулируема височина 】 : Окачен лампа с регулируема височина, така че можете свободно да регулирате височината на окачване (прибиращ се регулировочный кабел или отрежете излишните регулировочный кабел), окачена лампа за фермерска къща със собствените си ръце, какво да искате, и може да се използва за наклонени и плоски тавани.

Клиентите също го харесват..