• Ново
uxcell Ножици, Клещи, 45 см От Въглеродна Стомана За избор на Дърва За Камина Инструмент за Подбор на Дървени Въглища За Барбекю (Черен)
zoom_in

uxcell Ножици, Клещи, 45 см От Въглеродна Стомана За избор на Дърва За Камина Инструмент за Подбор на Дървени Въглища За Барбекю (Черен)

BGN 6.66

Брой продукти
check Налично

5Дръжката е от TPU осигурява нескользящее и комфортно усещане в ръката. Дръжката е от TPU за неподвижни и комфортен ръце. Изработен е от въглеродна стомана с поцинкована обработка на повърхности, устойчиви на корозия и е трайна употреба.Този щипец за боклук ще запази ръцете си чисти по време на събиране на отпадъци, дървени въглища или морски дарове. Този щипец за боклук може да съдържа ръцете си чисти при избора на отпадъци, от дървени въглища или морски дарове.Параметри : Материал : въглеродна стомана, TPUFinish : черен оксид Обща дължина : 45 см / 17,72 инча съдържание на Пакета : 1 х многофункционален скоба. Разумно сконструированный панта осигурява правилното напрежение, за да клещи могат здраво, за да запази предмета.Чудесно за барбекюта, котлони, парти или домашно използване в кухнята.Разумно сконструированный, осигуряващ правилното опъване на панти, за да клещи могат трайно да задържите продукта. Дълга дръжка ви осигурява повече удобство.Изработен е от въглеродна стомана с чернящей обработка на повърхности, устойчиви на корозия и е трайна употреба.Чудесно за барбекюта, котлони, парти или домашно използване в кухнята.Голям, по дължината на лоста плен е полезен за това, за да помогне да стигнете до трудно достъпните места.

Клиентите също го харесват..