• Ново
Ножици за Подстригване, Набор от Филировочных Ножици, Фризьорски Ножици от Неръждаема Стомана, 6 Инча, Професионални Филировочные Ножици, за Мъже, Жени, Домашни Люб?
zoom_in

Ножици за Подстригване, Набор от Филировочных Ножици, Фризьорски Ножици от Неръждаема Стомана, 6 Инча, Професионални Филировочные Ножици, за Мъже, Жени, Домашни Любимци, Фризьорски Комплект за Подстригване

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

[Информация за продукта] Цвят : черно и синьо Размер : 6 см Дължина : 17,5 смМатериал : 9 Издръжливост : 62ч Скорост на разреждане : на 25%-35% Тип : Комплект ножици за оформяне на косата [Mailto включва в себе си] 1 × 6 инча директни ножницы1 × 6 инча филировочные ножницы1 × Подарък кожена чанта [Перфектен ергономичен дизайн] 1 [Професионални фризьори] Нашият набор от фризьорски ножици са отлични за начинаещи, с него лесно и удобно да постигне перфектен външен вид.Остър нож може да се реже косата си в един миг.Ножици имат по-добра устойчивост, плавно отваряне и прибиране и намаляват триенето.Прически със собствените си ръце, които са подходящи за деца, възрастни, жени и мъже. Нашите ножици са много остри, бъдете внимателни при използването им!2. [Multi] Професионални ножици с дължина 6 см, подходящи за почистването, да даде форма, грижа за истонченными коса, голям брада или синтетични перука; Ножици можете да използвате в дома фризьорство центърът дори за вашите домашни любимци, като кучета, котки.Остър нож може да се реже косата си в един миг.Прически със собствените си ръце, които са подходящи за деца, възрастни, жени и мъже.Чудесен подарък от козметика за всеки повод.Ние ще бъдем онлайн 24 часа в денонощието. [Multi] Професионални ножици с дължина 6 см, подходящи за почистването, да даде форма, грижа за истонченными коса, голям брада или синтетични перука; Ножици можете да използвате в дома фризьорство центърът дори за вашите домашни любимци, като кучета, котки. [Обслужване на клиенти] Ние сме уверени, че нашите ножици за подстригване на коса са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти за качество, да предложи най-добрите ножици за подстригване.Ножици имат по-добра устойчивост, плавно отваряне и прибиране и намаляват триенето. [Стригите косата с комфорт] Тези ножици premium са предназначени за професионалисти, това означава, че можете да косят по цял ден и никога да не изпитват умора.Острието е изработено на ръка с помощта на няколко технологични процеси, и по линия на острието добре се вижда. Това е нормално, че на острието ножици, които получавате, може да остане и малко масло.Ножица с висока твърдост подходящи за всякакъв суха и мокра коса. [Материал на премиум] Ножица за подстригване на коса от 100% японска неръждаема стомана с изключително остри ножове за чисто рязане с лекота равномерно подстригают косата, да не увреждат и не секутся краищата на косата. Филировочные ножици : остри краища, косата не се простират. * 【Забележка】 : 1.Ние ще бъдем онлайн 24 часа в денонощието.Тези удобни и лесни за употреба ножици ще ви позволи да прическа за целия ден, не се чувства напрежение в ръцете или раменете,, което прави тези ножици най-добрите професионални ножици за подстригване. Регулируема конструкция : Използвайте плъзгача за регулиране на затягане на ножици в съответствие с лични усещания.За да се подобри гладкостта ножици, ние сме добавили смазване на лезвию, а не на използвания продукт.

Клиентите също го харесват..