• Ново
Комплект от 2 Маруля лъжици и вилици Goeielewe, Сервировочный комплект за салата от неръждаема стомана, Определени сервировочных лъжици и вилици диаметър от 7,7 инча за с
zoom_in

Комплект от 2 Маруля лъжици и вилици Goeielewe, Сервировочный комплект за салата от неръждаема стомана, Определени сервировочных лъжици и вилици диаметър от 7,7 инча за салата, сосове, плодове, супа или макарони (Сребрист)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Идеален за ежедневна домашна употреба, хотели, ресторанти, забавления, партита, на шведска маса, бистро, на къмпинг, пикник и т Тънка ръчно полиране на ръка, заоблени и гладки ръбове и без чеп. лъжица за салата, 1 бр. лъжица за салата, 1 бр.Описание : Материал : Неръждаема стомана -Размер : 7,7x1,8 инча/197x47 мм (Д * Ш) Тегло на продукта : 47 g/бр. Висока температурна устойчивост и лесна за почистване. Характеристики : 1. Безопасен материал от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304. Идеален за ежедневна домашна употреба, хотели, ресторанти, забавления, партита, на шведска маса, бистро, на къмпинг, пикник и т. вилица за салата. Гаранция за удовлетвореност, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или не сте доволни от теста за подаване на салата. Комплект за подаване на салати : 1 бр. Сверхпрочный идеалното тегло е със здрава дръжка, дължина 7,7 инча достатъчна за подаване на салати. Могат да се мият в съдомиялна машина за бързо и лесно почистване на дома за готвене. Вечния елегантен дизайн прави това, сребърни подходящ за официални случаи или ежедневни хранения. вилица за салата с дължина 7,7 инча. Изработен от дебел материал от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, по-здрав, без да се деформират.

Клиентите също го харесват..