• Ново
GUGUVITA 6 бр. Контейнер за Зареждане на салата с 8 Затегнати Силиконови Капачки, за Многократна употреба, Контейнери за соса от Неръждаема Стомана, Малки Съдове за подп?
zoom_in

GUGUVITA 6 бр. Контейнер за Зареждане на салата с 8 Затегнати Силиконови Капачки, за Многократна употреба, Контейнери за соса от Неръждаема Стомана, Малки Съдове за подправки с капаци на 1,6 грама, Малки Чашки за сос

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

В комплекта са включени 6 контейнери за зареждане салата, 1 силиконовата лопаточка, 8 етикети, 8 херметически силиконови капачки Нашите контейнери за подправки също са много подходящи за макания в сосове, салати, конфитюри, сосове за салати и т.Подобрена конструкция уплътнение, което прави този контейнер за подправки са напълно запечатани, и той не ще бъде пролята и не протечет, ако сложи го в чантата. 【Безопасно за повторна употреба】 Малки контейнери с капаци, изработени от хранителен силикагел и висококачествена неръждаема стомана 304, не съдържат BPA, безопасни за замразяване.Това е много подходяща за училище, офис, кухня, парти, пикник, туризъм, барбекю и т.Ако имате някакви въпроси относно този продукт преди или след покупката, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем съвет в продължение на 12 часа!.Малък размер, ниско тегло, лесна за переноске, лесно се побира в обяд-бокс или раница, идеален за пътувания, като учебни или работни вечери, пикници, къмпинги, барбекю, партита, пътувания и т.Контейнер за bento за зареждане салата също така е подходящ за съдомиялни машини, което е удобно и бързо, може да замени чаши за еднократна употреба за подправки и е екологично чист.

Клиентите също го харесват..