• Ново
Ръчно фризьорски Масажор VEEVIIY, Професионален Безжичен Ръчно Топлинна Масажор за врата, краката, гърба, USB зареждане, Масажор за Бръснене, Вибриращ Масажор за лице за
zoom_in

Ръчно фризьорски Масажор VEEVIIY, Професионален Безжичен Ръчно Топлинна Масажор за врата, краката, гърба, USB зареждане, Масажор за Бръснене, Вибриращ Масажор за лице за фризьорски салон, посветен на (стил 1)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Натиснете бутона H, когато устройството е активно включване на функцията за отопление, максимална температура до 45 ° C При първото натискане на бутона T индикаторът на захранването свети, устройството е активно. Просуньте массирующую ръка първо, чрез двата вида пружинящих на пръстите с дланта нагоре.Массирующие импулси ще се предава от масажор чрез вашата ръка към гърба, шията или лицето. Пестене на батерията : За поддържане на оптимално капацитет акумулаторна батерия масажор трябва да се презарежда в продължение на 2 часа приблизително на всеки 6 месеца 3. Уверете се, че масажор се намира в положение, при което система увисна, а копчето за включване / изключване е обърната към вас. ?♂️ Предпоставка и гаранция?♂️ Предпоставка включва 1 х ръководство на топлинна масажор, 1 х найлонова чанта за съхранение, 1 х USB кабел за зареждане. Уверете се, че масажор заредена и се намира в изключено положение (маркирано "0"), 2.Също така е предназначен за домашна употреба подходящ за повечето хора, които се нуждаят от облекчаване на напрежението при използване у дома или при пътуване.Пакетът ВКЛЮЧВА 1 x ръчен топлинна масажор 1 x найлонова чанта за съхранение, 1 x USB кабел за зареждане. След приключване на масажа изключете масажор и извадете го от ръцете.Вашата длан трябва да бъде отворена, така че задната страна на дланите плътно прилегала за масаж подушечке.ИНСТРУКЦИИ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ 1. ?♂️ Безшумен, но ефективен?♂️ Ръчно фризьорски масажор работи безшумно по време на използване, тъй като осигурява релаксация и благосъстояние, но при този се откроява със своята мощност, ефективност и дълбочина премахване на напрежението.?♂️Професионален Безжичен Ръчно Топлинна Масажор ?♂️ Това е ръчно топлинна масажор barber pro, който осигурява релаксиращ точков масаж, идеален за масаж на кожата на главата при бръснене във фризьорски салон.Пръстите на краката трябва да преминат на втори набор от извора и да се движат свободно. ?♂️ Лесна употреба?♂️ Компактен и ергономичен дизайн, просто включете устройството на палеца; хванете за дръжката и се прилага вибриращ масаж възли на мускулите, за облекчаване на напрежението във врата, раменете, краката и т. Свободната си ръка включете масажор за висока или НИСКА скорост в зависимост от чувствителността или желаната сила на масаж. Преди първата употреба масажор непрекъснато зареждайте в продължение на 2 часа.

Клиентите също го харесват..