• Ново
Сребърни BESTonZON за печене, Изпълнен Мармалад, Кухненски съдове от Стомана за закуски, Закуски на бара или от Чаено Пудинг, Многократна употреба Ресторант Лъжички, Ча?
zoom_in

Сребърни BESTonZON за печене, Изпълнен Мармалад, Кухненски съдове от Стомана за закуски, Закуски на бара или от Чаено Пудинг, Многократна употреба Ресторант Лъжички, Чаени лъжици, прибори за хранене, Супени Лъжици за

BGN 3.02

Брой продукти
check Налично

декоративни обслужващи лъжици Идеален подарък за приятели, семейство и не само КРЪГЛА лъжичка за разбъркване-Подходящи за ресторанти, хотелско, ресторантско, кетъринг и домашно хранене. - Тази лъжица за смесване може да се използва в офиса, у дома и в магазините, където пожелаете, за приготвяне на меден чаени лъжички на вечеря, кафе, чай или десерт по време на почивка.КИТАЙСКА ЛЪЖИЦА - дегустация лъжица Вие можете да я използвате като суповую лъжица, лъжичка оризова, дълги лъжици за смесване, лъжици за сладолед по ваш избор.ЛЪЖИЦИ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Тази лъжица за смесване може да се използва в офиса, у дома и в магазините, където пожелаете, за вечеря, за приготвяне на кафе, чай или плодов десерт. - Изработена от неръждаема стомана, с кръгла глава, тя се различава прост и елегантен дизайн, който ще вървят добре със съществуващите у вас прибори за хранене -лъжици от неръждаема стомана.лъжица от неръждаема стомана Лъжица за супа изработени от неръждаема стомана с гланцов полиране, здрава и удобна за използване. - Материал : Специални лъжици от неръждаема стомана. - Можете да го използвате като суповую лъжица, лъжичка оризова, дълги лъжици за смесване, лъжици за сладолед, просто изберете бебешки метална лъжица. - Размер : дегустация лъжица 15,5 х 4,2 х 2 см.Пратката включва 1 x лъжица Характеристики -Хубав подарък за рожден ден или парти за любовник, приятели или семейство и други, като ежедневна употреба лъжичка за разбъркване.

Клиентите също го харесват..