• Ново
AMAYYAsnh За съхранение под леглото Прозрачен Прахоустойчив Штабелируемый Кутия За съхранение на Обувки Контейнер-Органайзер (Цвят: прозрачен)
zoom_in

AMAYYAsnh За съхранение под леглото Прозрачен Прахоустойчив Штабелируемый Кутия За съхранение на Обувки Контейнер-Органайзер (Цвят: прозрачен)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Сверхпрочная здрава тъкан, без мирис, от тежки метали, екологично чиста ▲ По-дълго съхранявайте яйцата в хладилника с определена степен на хрупкава свежест. ▲ Кутия за съхранение на яйца може да се предвиди място за съхранение на яйца в кухнята като място за кухня. ▲ Специална носи етикет за услугата дизайн не се измества, тя е по-устойчиви, а също и спестява място при сложении. ▲ Кутия за съхранение на яйца може да се предвиди място за съхранение на яйца в кухнята като място за кухня. ▲ Прозрачна пластмаса прави яйца лесно забележими.Предотвращайте счупване и отпадъци.Сверхпрочная здрава тъкан, без мирис, от тежки метали, екологично чиста. ▲ Специална носи етикет за услугата дизайн не се измества, тя е по-устойчиви, а също и спестява място при сложении.Предотвращайте счупване и отпадъци.Наименование на продукта : Кутия за обувки Материал : PP Характеристики : Прахоустойчив, штабелируемый, органайзер за обувки, прозрачен Размер : 28 см x 18 см x 9,5 см / 11,02 "x 7,09"x 3,74" (прибл. ▲ Прозрачна пластмаса прави яйца лесно забележими. ▲ По-дълго съхранявайте яйцата в хладилника с определена степен на хрупкава свежест.

Клиентите също го харесват..