• Ново
Окото табела за кафе филтър Espresso Пък Screen 58,5 мм за Портафильтра за еспресо неръждаема стомана с дебелина 1,7 mm, мрежест Филтър 100 микрона за Портафильтра, Филтър кошни?
zoom_in

Окото табела за кафе филтър Espresso Пък Screen 58,5 мм за Портафильтра за еспресо неръждаема стомана с дебелина 1,7 mm, мрежест Филтър 100 микрона за Портафильтра, Филтър кошница за душ, Чисти

BGN 12.00

Брой продукти
check Налично

[ПРЕРАБОТЕНИ МАТЕРИАЛИ] Това шайбовое сито Normcore изработено от качествена храна неръждаема стомана с дебелина 1,7 mm Екран се предлага в четири размера 49, 51, 53,5 и 58,5 мм за различни портафильтров.Подходящ за кафе-сладкарница, офис, дом, бар, клуб и други помещения.Цедка за приготвяне на еспресо 58,5 мм. [ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ] 1 сито за еспресо, за портафильтров.[ПОДДЪРЖАНЕТО на ЧИСТОТАТА на ГЛАВАТА ЗА ПРИГОТВЯНЕ на НАПИТКИ] Сито намалява контакт кафе с заварочной глава, а това означава, че ние трябва да му чисти по-рядко. [ПРЕРАБОТЕНИ МАТЕРИАЛИ] Това шайбовое сито Normcore изработено от качествена храна неръждаема стомана с дебелина 1,7 mm. [ЛЕСНО ИЗМИТИ за ПОЧИСТВАНЕ] Лесно се изплакват под течаща вода, за да премахнете всички замърсявания от вътре. Екран се предлага в четири размера 49, 51, 53,5 и 58,5 мм за различни портафильтров.

Клиентите също го харесват..