• Ново
Муслиновый Калъф за свободни, 2 Покривала За пеленальных аксесоари, Калъф за пеленального маса За бебе, Чаршаф за люлката, Мека и Дишаща (розово + сиво) (Калъф за Пеле?
zoom_in

Муслиновый Калъф за свободни, 2 Покривала За пеленальных аксесоари, Калъф за пеленального маса За бебе, Чаршаф за люлката, Мека и Дишаща (розово + сиво) (Калъф за Пеленания01)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Както калъф за пеленального маса може да се пере в машина, пере в студена вода и се сушат в перална машина на слаб огънЗдрава гума осигурява безопасно кацане на 360 градуса.Калъф за свободни за момче и може да бъде носен в продължение на няколко секунди и е гарантирано да остане на място по всяко време. 【Обмислен дизайн】 Допълнителен плат нахлест в долния край заедно с ластик на 360 ° предотвратява плъзгащи се чаршафи за промяна на мат, така че вие и вашето дете можете да се отпуснете спокойно.Муслиновый Калъф за свободни, 2 Покривала за пеленальных аксесоари, Калъф за пеленального маса за бебе, мека и дишаща калъф за люлката (розово + сиво).【Мека и дишаща】 Тя е изработена от смес от материали, осигуряващи комфорт и пропускливост на въздух. 【Екологично чист и лесно моющийся】 Материал е добър за фермер, полезен за земята, без никакви вредни химикали, също така е най-добрия избор за детето си. 【Идеален】 Размери 32 "X 16"X 5" е идеална за всеки стандартен пеленального масичка, плосък пеленального маса, матрак за люлка и матрак за люлка.Защитете кожата на вашето бебе.

Клиентите също го харесват..