• Ново
Етажерка за баня, Стъклени полици за Душ със закачалка за кърпи, Стенен Кухненски Органайзер за Подправки от Неръждаема Стомана за Баня с подвижен плетене на една к
zoom_in

Етажерка за баня, Стъклени полици за Душ със закачалка за кърпи, Стенен Кухненски Органайзер за Подправки от Неръждаема Стомана за Баня с подвижен плетене на една кука (Цвят: 2 нива, размер: 50 см)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

✽ СИГУРНОСТ и ЗДРАВИНА : Стойка е изработена от закалено стъкло с висока якост, което може да издържа на големи натоварвания, не е чуплива, безопасен и надежден✽ СТЪКЛЕН плот : плот от закалено стъкло за съхранение, без пепел, лесен за почистване, притежава висока носеща способност, ви позволява да поставите по-големи обекти. ✽ СТЪКЛЕН плот : плот от закалено стъкло за съхранение, без пепел, лесен за почистване, притежава висока носеща способност, ви позволява да поставите по-големи обекти. ✽ Богат на функции закачалка за хавлии : Здрава закачалка за кърпи, здрава носеща способност, не се чупи, не избледняват, заоблени дизайн, не вреди на кожата.Име на продукта : срок на годност премиум-клас Материал : Закалено стъкло + неръждаема стомана Приложение : за баня, кухненски стенавведение : лесна инсталация Забележка : 1.Закачалки за баня, които просто фасона, без вредни вещества, с високо качество, трайни, надеждни, подходящи за всички хора. ✽ ПОДВИЖНА КУКА : Стойка с две подвижни куки, които могат да се движат наляво и надясно за по-голямо удобство.След като направите поръчка, ние организираме за вас доставка. Ръчно измерване, този продукт може да използва грешката на 1-2 виж 2.Обслужване на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието, а следпродажбено обслужване е гарантирано. ✽ БЛАГОРОДНА СТОМАНА : Стойка е изработена от висококачествена стомана и закалено стъкло, което не е лесно проржаветь и повреди.

Клиентите също го харесват..