• Ново
Mobestech 1 ПРЕДМЕТ, Тенис на USB Аксесоар с подсветка, с Преливащи се цветове Клетки, Контур, Детска и Начална Съвместимост, Ергономичен Дизайн на бара, Люминесцентный Ла?
zoom_in

Mobestech 1 ПРЕДМЕТ, Тенис на USB Аксесоар с подсветка, с Преливащи се цветове Клетки, Контур, Детска и Начална Съвместимост, Ергономичен Дизайн на бара, Люминесцентный Лаптоп, Безшумен Игра Офис, Выдалбливаемые мишката

BGN 10.91

Брой продукти
check Налично

- Високо позициониране, стимулиране на игра на двигателя, лесно адаптирующийся до различни материални повърхности, устойчиви на хлъзгане и износване на настолен компютър - Материал : Пластмаса Компютър. светещи слот 6 комбинации, са лесни за използване.Компютър с подсветка : Ергономичен дизайн намалява умората по време на продължителен период на играта.Насладете се на игра на времето заедно с него.Описание Товараhoneycomb gaming Модерен и фантастична игра, изработена от висококачествен материал за употреба.Игри : С този тип кабелни, оптични устройства, ще се насладите на портативност и плавно използване.Ергономични игри : са насочени към това, за да ви осигури лесно и прецизно управление. - Фотоэлектрическое резолюция : 2500 dpi страхотна игра. - Ергономичен дизайн намалява умората по време на продължителна употреба на rainbow computer.Игри с подсветка : домашни забавления и игри за.Люминесцентный : слой, подобен на кожата и безопасен материал, приятен на допир. -Размер : около 11,00 X4,50 X4,00 см/ 4,32 X1,77 X1,57 инча с кабелна подсветка. - Gaming оптичен двигател, прецизно позициониране игри розови led.Компютър с подсветка : Ергономичен дизайн намалява умората по време на продължителен период на играта.Ергономични игри : са насочени към това, за да ви осигури лесно и прецизно управление.

Клиентите също го харесват..