• Ново
Калъф за Подлакътник на Централната конзола BEEGROW за Аксесоари на Ford Bronco 2021 2022 2023 2/4- Задвижваната с Кожени Странични Джобове Вътрешни Аксесоари Предотвратяват Появ?
zoom_in

Калъф за Подлакътник на Централната конзола BEEGROW за Аксесоари на Ford Bronco 2021 2022 2023 2/4- Задвижваната с Кожени Странични Джобове Вътрешни Аксесоари Предотвратяват Появата на Драскотини

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

【Цялостна защита на】 Предпазва вашия подлакътник от надраскване, износване, разливи, scuffs, мръсотия, ноктите на домашни любимци и лепкави пръсти 【Лесна инсталация】 Колани за лесна инсталация, не променят функцията на отваряне / затваряне на подлакътник. 【Цялостна защита на】 Предпазва вашия подлакътник от надраскване, износване, разливи, scuffs, мръсотия, ноктите на домашни любимци и лепкави пръсти. 【Актуализиран дизайн】 на Кутията на централната конзола с кожени странични джобове, допълнително пространство за багаж, удобна за поставяне на предмети, като например мобилни телефони, ключове от колата, радиостанции и др 【Устойчивост на надраскване】 Повърхността на своята практика подлакътник изработени от изкуствена кожа, подсилена от мека и дишаща възглавница с дебелина от 1 инч, която осигурява максимален комфорт. 【Лесна инсталация】 Колани за лесна инсталация, не променят функцията на отваряне / затваряне на подлакътник. 【Актуализиран дизайн】 на Кутията на централната конзола с кожени странични джобове, допълнително пространство за багаж, удобна за поставяне на предмети, като например мобилни телефони, ключове от колата, радиостанции и др 【Устойчивост на надраскване】 Повърхността на своята практика подлакътник изработени от изкуствена кожа, подсилена от мека и дишаща възглавница с дебелина от 1 инч, която осигурява максимален комфорт.

Клиентите също го харесват..