• Ново
Тежкотоварни Закачалка за дрехи Warooma, Пътуваща Закачалка За Дрехи, Мобилни Закачалка за Дрехи, Двойни Направляващи, Закачалка За Дрехи, Регулируем Закачалка за Дре?
zoom_in

Тежкотоварни Закачалка за дрехи Warooma, Пътуваща Закачалка За Дрехи, Мобилни Закачалка за Дрехи, Двойни Направляващи, Закачалка За Дрехи, Регулируем Закачалка за Дрехи, Бързо Сглобяване

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

нМожете да поставите в градината или на балкона. ✔ Бърз монтаж : Здрава закачалка за дрехи се предлага в компактна форма, а след това може да бъде събрана само от един човек, без никакви инструменти, не се изисква изисква се изисква се само прости действия. ✔ Висока стабилност : нашите закачалки могат лесно да прехвърлят 200 кг, а на здрав материал дава възможност за прехвърляне на 50 и по-облекла и панталони, както и да изсъхне спално бельо, юргани и т. Можете да настроите дължината за удобство на употреба. ✔✔✔ Здрава закачалка за дрехи от алуминиева сплав [отвътре и отвън] ★ Нашите метални закачалки са много трайни и стабилни и може да побере всичките си дрехи, панталони, одеяла, спално бельо и т.✔ Траен и стабилен : Нашите закачалки за дрехи са изработени от здрава алуминиева сплав, утолщены и по-дебели, здрави, устойчиви на надраскване, ръжда, корозия и лесни за почистване; 8-кратна долната укрепване краче е стабилна конструкция, осигуряваща добра стабилност, както скоба много здрав и му е лесно остави без дъх.Здрав материал предпазва от умерен вятър. ✔ Гъвкавост : Закачалка за дрехи може да се използва както на закрито, така и на улицата.

Клиентите също го харесват..