• Ново
BESTonZON Размер 4шт и т.н. на Ястие за приготвяне на еспресо-Бульон За кухня От Стомана За деца, Дълъг и т.н. Подходящи лъжици Лека посуда За готвене на ориз, Десерт и Малк?
zoom_in

BESTonZON Размер 4шт и т.н. на Ястие за приготвяне на еспресо-Бульон За кухня От Стомана За деца, Дълъг и т.н. Подходящи лъжици Лека посуда За готвене на ориз, Десерт и Малко кафе Голяма Опаковка За деца,

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

японската лъжица за смесване Добра и практичен подарък за приятели, семейство и не само Описание на стоката, Китайска суповая лъжица Търсите някакви лъжица за моята кухня?Елате да видите тази лъжица, направени от висококачествен материал за трайни употреба.ЛЪЖИЧКА за чай с лед Изработени от висококачествена неръждаема стомана за трайни и практично използване. Готварска лъжица за ГОТВЕНЕ -Можете да ги използвате като ориз, лъжица, лъжица за рамена, суповую лъжица, лъжица за предястие и т. полиран половник за супа. - Дизайн подвесного дупки, удобни за вас по време на съхранение. сервировочная лъжица за супа.Японската лъжица за смесване-дизайн с малък отвор, удобен за съхранение.Китайската суповая лъжица-лъжица от неръждаема стомана, дизайн подвесного дупки, удобен за съхранение. сервировочная лъжица за супа. - Прост, но елегантен дизайн прави лъжичка красива и уникална. Готварска лъжица за ГОТВЕНЕ -Можете да ги използвате като ориз, лъжица, лъжица за рамена, суповую лъжица, лъжица за предястие и т. - Цвят : сребрист.Списък на опаковки 2 x Ориз лъжица с дълга дръжка от неръждаема стомана Характеристики - Изработени от висококачествена неръждаема стомана за трайно и практично използване.Японската лъжица за смесване-дизайн с малък отвор, удобен за съхранение. - Размер S : около 23,4 х 6,6 виж - Можете да го използвате като ориз, лъжици, лъжици за готвене рамена, суповой лъжици, лъжици за предястие и т.ЛЪЖИЧКА за чай с лед Изработени от висококачествена неръждаема стомана за трайни и практично използване.

Клиентите също го харесват..