• Ново
SXFYWYM Настолна Стойка-Органайзер с лента за магазин за подаръци /Стаи за Бродерия, 4-Слойная Метална Витрина за магазини на Дребно - Амбалажна хартия/Предмети за Брод?
zoom_in

SXFYWYM Настолна Стойка-Органайзер с лента за магазин за подаръци /Стаи за Бродерия, 4-Слойная Метална Витрина за магазини на Дребно - Амбалажна хартия/Предмети за Бродерия, Подвижни Пръти, Закачалки за дрехи

BGN 59.73

Брой продукти
check Налично

Една малка площ от избягване на безредици 【Задоволителен услуги】 стенни закачалка за дрехи, ние се стремим да предостави на клиентите си качествени продукти, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете директно с нас, ние ще ви предоставим специални препоръки в рамките на 24 часа.Моля, имайте предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.) Моля, обърнете внимание : Размерът на изделия измерва само на ръка, и допуска отклонение 1-3 виж Това е нормално явление.Подходящ за : магазин за дрехи, килер, спалня, магазини, търговци на дребно на цветята-магазин, магазин за подаръци и т. 【Мути-сцена】 стенни закачалка за дрехи, този титуляр-органайзер ще ви помогне да организирате ленти на рула с различни размери!Идеално за спални за бродерия, цветарите, магазини за подаръци, студия, къщи и т. Лесен за почистване : Избършете с влажна кърпа, за да отстраните мръсотията. 【Свалящ хоризонтална греда】 окачен удължител за щанга за кабинет, в зависимост от реалната ситуация, може да регулира броя на слоевете стъпало, което е удобно да се взема. Функция : Висококачествена стоманена рамка, здрава и трайна, висока товароносимост.Многослойно съхранение, увеличаване на експозицията, ефективно и рационално използване на пространството.Описание : Този богат на функции органайзер да запази си в съблекалнята, организирана и красива, както и да съхранявате вашите шалове, колани, шалове, ленти, амбалажна хартия и т.

Клиентите също го харесват..