• Ново
LCD дисплей Duotipa е Съвместим с Samsung Galaxy Tab A 8,0 (2019) SM-T295 8,0 LCD дисплей с докосване на екрана в събирането на рамка + инструменти (не е подходящ за SM-T290)
zoom_in

LCD дисплей Duotipa е Съвместим с Samsung Galaxy Tab A 8,0 (2019) SM-T295 8,0 LCD дисплей с докосване на екрана в събирането на рамка + инструменти (не е подходящ за SM-T290)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

【Съвместимост с】 : само за Samsung Galaxy Tab A 8Как да защитите екрана 1. 【Тестван】 : Всички екрани са преминали през серия от строги тестове, преди да изпратите и бяха добре опаковани.Благодаря ви за търпението.можете да видите няколко инсталационни клипове в You Tube.Свържете се с нас Ако имате някакви въпроси или проблеми с използването на нашите продукти, моля, изпратете ни съобщение, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Използвайте подходяща отвертка, за да развиете винтовете.Защитете на своя мобилен телефон защитно фолио за екрана. 【Тестван】 : Всички екрани са преминали през серия от строги тестове, преди да изпратите и бяха добре опаковани.Do не дърпайте за гъвкав кабел.0 (2019) SM-T295.Преди да инсталирате вижте видео ръководство в You Tube.(НЕ е подходящ за SM-T290).Отбележете винтове и не забравяйте за първоначалното им разположение. 【Съвместимост с】 : само за Samsung Galaxy Tab A 8. 【Инсталиране на】 : Ръководство за експлоатация не е включен в комплекта. 【Функция】: Ремонт / подмяна на стар, счупен, треснувшего, повредени повреден LCD дисплей и сензорен екран.За инсталация е необходим професионален техник. Поставете своя телефон, заедно с ключове, монети или други метални изделия, защото тези предмети могат да надраскат дисплея на вашия мобилен телефон.Тези винтове са с различен размер и широчина, при инсталиране на грешно място екран може да се повреди. 【За обслужване на клиенти】 : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен, ние ще ви предоставим нови продукти за замяна или ще ви дадем задоволително решение.(НЕ е подходящ за SM-T290).За инсталация е необходим професионален техник.можете да видите няколко инсталационни клипове в You Tube.0 (2019) SM-T290, SM-Т295размер : 8.Моля, пробвайте екран, преди да инсталирате.Моля, пробвайте екран, преди да инсталирате. 【За обслужване на клиенти】 : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен, ние ще ви предоставим нови продукти за замяна или ще ви дадем задоволително решение.

Клиентите също го харесват..