• Ново
24 Kit Комплект копчета-ключалки Комплект кожени застежек-ключалки 15 мм, Комплект за ремонт на метални Ключалки-Ключалки с 4 Инсталационните инструменти за дрехи, сак
zoom_in

24 Kit Комплект копчета-ключалки Комплект кожени застежек-ключалки 15 мм, Комплект за ремонт на метални Ключалки-Ключалки с 4 Инсталационните инструменти за дрехи, сака, дънки, чанти, обувки (злато)

BGN 3.23

Брой продукти
check Налично

Технически спецификации : Цвят : злато Материал : месинг Обработка на повърхността : гальванопокрытие Опаковъчен лист : 24 kit x защелкивающихся крепежни елементи 4 брВсички те са опаковани в прозрачна кутия, която е достатъчна и удобна за употреба. диаметър 15 мм / 0,59 инча, подходящ за повечето продукти от кожата или дрехите.Това са практични инструменти, за да отговарят на вашите нужди. x инсталационните инструменти. 【Многофункционално използване на】 : Този комплект за ремонт на застежек може да се използва за декорация или ремонт на дамски чанти, куфари, дрехи, чанти, обувки, колани, раници, якета, дънки, шапки, гривни, кожени работи, други шевни проекти.Но, моля, следете за сила на въздействие на крепежным елементи в случай на деформация. 【Крепежни инструменти】 : Размерът на нашите капачки за игли прибл.Забележка : подходящ за плътни и средни материи, не е подходящ за белите дробове.【Здрав】 : Нашите златни бутоните-бутоните са изработени от висококачествена месинг, с висококачествено покритие-гланцирана повърхност, не е лесно царапаются и ръжда за продължителна употреба.Забележка : подходящ за плътни и средни материи, не е подходящ за белите дробове. диаметър 15 мм / 0,59 инча, подходящ за повечето продукти от кожата или дрехите.Това са практични инструменти, за да отговарят на вашите нужди.Всички те са опаковани в прозрачна кутия, която е достатъчна и удобна за употреба. 【Комплект защелкивающихся закрепване】 : Можете да получите 24 броя капачки, 24 бр контакти, 24 бр шайби и 24 бр игли, общо 24 серии защелкивающихся закрепване и 5 парчета инсталационните инструменти. 【Лесна инсталация】 : Просто следвайте инструкциите на снимката с подробни инструкции на страница, ще откриете, че инсталирате щракне лесно, когато се запознаят с подробности. 【Здрав】 : Нашите златни бутоните-бутоните са изработени от висококачествена месинг, с висококачествено покритие-гланцирана повърхност, не е лесно царапаются и ръжда за продължителна употреба.

Клиентите също го харесват..