• Ново
Безжични led Настолни лампи LWRT, Акумулаторни батерии, батерии с капацитет 5200 mah, Настолна лампа за улицата, Водоустойчив, Метално Алуминий, с регулируема яркост на до?
zoom_in

Безжични led Настолни лампи LWRT, Акумулаторни батерии, батерии с капацитет 5200 mah, Настолна лампа за улицата, Водоустойчив, Метално Алуминий, с регулируема яркост на допир, за плотове / Интериорен /Домашно тераса/бар/ресторант

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Червено - Се ЗареждаИзползвайте приглушена светлина като прикроватного нощни лампи или декоративно осветление за первази, коридори и тераси.???????? ??????? : Ако имате някакви проблеми или притеснения.Елегантна и изискана форма, изчистени линии и приятна светлина - лампа подходяща за почти всяка сцена и стил. ????? ???????? : Включете / изключете го, докосва горната част на дифузьор. ✨1 х Акумулаторна пълноценната настолна лампа✨1 × Кабел за зареждане USB-C✨1 × Ръководство за потребителя.Моля, първо се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема възможно най-скоро.В случай на прекъсване на електрозахранването може да се използва като аварийно осветление, за да се осигури осветление в скучна обстановка.Touchpad контрол на яркостта и вградена акумулаторна батерия с капацитет 5200 mah предоставят до 24 часа приятен осветление.Или като ежедневна добавка към покритие за ярки работа. ???? ?????????? ??????? : Еко лампа от затворен тип, корпус от полиран чугун с прахово покритие, port Type-C със силиконова капачка, абсолютно водоустойчив, което го прави професионална настолна лампа за улицата, дори ако вали дъжд, не е нужно да се притеснявате за това. ✨1 х Акумулаторна пълноценната настолна лампа✨1 × Кабел за зареждане USB-C✨1 × Ръководство за потребителя. ???????? ???? : През цялата европейски дизайн на абажура, на корпуса на лампата от алуминиева сплав, процесът е окислително песъкоструена, матово покритие, вграден кръгов местоположението на 20 светодиоди, ултра-висока яркост, осветление на голяма площ без да е мъртъв ъгъл от 360 °, на разсеяна светлина с компенсация на ъгъла на разсейване на рассеивателя, премахване на множество фантомов, стабилно липсата на трептене, за осигуряване на визуален комфорт и създаване на приятна атмосфера.Искате ли да хапнете на открито със семейството си или да намерят място, където да се отпуснете и почетете, това е идеалният избор за вас.Ние предлагаме доживотна техническа помощ, за да ви осигури приятно преживяване за пазаруване, просто се купуват с увереност.Или като ежедневна добавка към покритие за ярки работа.???????? ??????? : Ако имате някакви проблеми или притеснения. ???????????? ??????? ??????? : Светодиодна настолна лампа се захранва от батерия с капацитет 5200 mah, която може да се използва до 16-24 часа при предварително зареждане само за 4-5 часа.Зелен - напълно заредена.Моля, първо се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема възможно най-скоро. ???? ?????????? ??????? : Еко лампа от затворен тип, корпус от полиран чугун с прахово покритие, port Type-C със силиконова капачка, абсолютно водоустойчив, което го прави професионална настолна лампа за улицата, дори ако вали дъжд, не е нужно да се притеснявате за това.

Клиентите също го харесват..