• Ново
Bateria Power Solar до Удлинителю за зареждане на XT60 12AWG 10 фута Слънчев Жак към XT60 Кабел-Адаптер за Слънчеви панели на Батерията LiFePO4 RV Преносима електрическа Централа Слънч?
zoom_in

Bateria Power Solar до Удлинителю за зареждане на XT60 12AWG 10 фута Слънчев Жак към XT60 Кабел-Адаптер за Слънчеви панели на Батерията LiFePO4 RV Преносима електрическа Централа Слънчев Генератор

BGN 8.66

Брой продукти
check Налично

【Широко приложение】 Този удлинительный кабел се използва за свързване на соларни панели и слънчеви генератори, подходящи за всички слънчеви генераторных електроцентрали Lipo Battery Pack и всички устройства с пристанище XT60 【Лесен монтаж и надеждна връзка】 адаптер XT60 лесно се свързва и отсоединяется, щепсела и да играе, съединение трайно, му е лесно отвалить, и ние осигуряваме 24-часово обслужване на клиентите и гаранция 1 година.Водоустойчив до IP67, той може да издържа на всякакви метеорологични условия (горещо или студено), като осигурява удобство и сигурност за вашия отдих.Водоустойчив до IP67, той може да издържа на всякакви метеорологични условия (горещо или студено), като осигурява удобство и сигурност за вашия отдих. 【Високоефективен кабел за зареждане】Кабел е изработен от луженой медна тел 12 AWG, че свежда до минимум загуба на енергия и увеличава ефективността на зареждане, а корпусът е изработен от здрав изолационен материал, който притежава най-добрия изолационен ефект и термостойок до 105 ℃. 【Висококачествени материали】 слънчев съединител за адаптер XT60 е изработен от висококачествен материал, за да осигури стабилна предаване. 【Широко приложение】 Този удлинительный кабел се използва за свързване на соларни панели и слънчеви генератори, подходящи за всички слънчеви генераторных електроцентрали Lipo Battery Pack и всички устройства с пристанище XT60. 【Високоефективен кабел за зареждане】Кабел е изработен от луженой медна тел 12 AWG, че свежда до минимум загуба на енергия и увеличава ефективността на зареждане, а корпусът е изработен от здрав изолационен материал, който притежава най-добрия изолационен ефект и термостойок до 105 ℃. 【Висококачествени материали】 слънчев съединител за адаптер XT60 е изработен от висококачествен материал, за да осигури стабилна предаване. 【Лесен монтаж и надеждна връзка】 адаптер XT60 лесно се свързва и отсоединяется, щепсела и да играе, съединение трайно, му е лесно отвалить, и ние осигуряваме 24-часово обслужване на клиентите и гаранция 1 година.

Клиентите също го харесват..