• Ново
Татуировки за лице и Очи HAIMITI Pride, Временни татуировки за гей-парад, Стикер с Татуировка под формата на Ярки Устни, Сърца, Звезди, Пеперуди, Подвижна Водоустойчива Бо?
zoom_in

Татуировки за лице и Очи HAIMITI Pride, Временни татуировки за гей-парад, Стикер с Татуировка под формата на Ярки Устни, Сърца, Звезди, Пеперуди, Подвижна Водоустойчива Боя за тяло, Художествени Татуировки-Бижута за

BGN 5.39

Брой продукти
check Налично

5 инча на Помещение и включва : 10 листа Функция : 1【Опаковка】 На всяка опаковка е включена 10 листа стикери с татуировки, посветени на Деня на гордост, вие можете да направите страхотни декорации за Деня на гордост и да споделят татуировки със своите приятели. Идва с 10 листа от цветовете на дъгата временни етикети от различни форми., на Хората ще им хареса този нов начин да изразят любовта си към равенство.Натиснете и задръжте за около 15 секунди, след това отстранете бялата страна. Ярък символ на дъгата ще ви помогне да блесне. 【Лесна употреба】 Нашите стикери за татуировки по лицето и лесни за употреба, водоустойчив и издръжлив, за тях обикновено е достатъчно за 3-4 дни, и може да се прилага за 35 секунди, което ги прави привлекателни. 【Лесна употреба】 Нашите стикери за татуировки по лицето и лесни за употреба, водоустойчив и издръжлив, за тях обикновено е достатъчно за 3-4 дни, и може да се прилага за 35 секунди, което ги прави привлекателни. 【Опаковка】 На всяка опаковка е включена 10 листа стикери с татуировки, посветени на Деня на гордост, вие можете да направите страхотни декорации за Деня на гордост и да споделят татуировки със своите приятели. 【Ярки шарки】 татуировки гей-парад се предлагат в различни размери и форми, като дъгата, знамена, устните, влюбените сърца и т., на Хората ще им хареса този нов начин да изразят любовта си към равенство. Технически характеристики : Заглавие : стикери на тема дъгова гордост Размер : около 16 * 6,5 cm /6,3 * 2. 【Широко приложение】 може да се прилага с преливащи се цветове стикери с татуировки по тялото си, за партита или класации, или като украса на хладилници, автомобили или класни дъски и т.Как да деинсталирате : Почистете татуировка с алкохол или бебешко олио, изчакайте 10 секунди, а след това няколко пъти внимателно почистете я много алкохол или бебешко олио, докато тя не бъде премахната.

Клиентите също го харесват..