• Ново
FXLYMR Винтажное Ръчно Огледало, Ръчно огледало, Огледало за Грим, Женски Набор от Гребени, Мини Настилки Женски Ръчно Огледало с Павлином, Украшенное Кристали, Лесен ?
zoom_in

FXLYMR Винтажное Ръчно Огледало, Ръчно огледало, Огледало за Грим, Женски Набор от Гребени, Мини Настилки Женски Ръчно Огледало с Павлином, Украшенное Кристали, Лесен за Носене, Творчески

BGN 18.20

Брой продукти
check Налично

♥ Много нежен и луксозен перлено бял модел, допълнена от диаманти и тежки за обработка ♥ Много нежен и луксозен перлено бял модел, допълнена от диаманти и тежки за обработка.Добре дошли в Нашия магазин!Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!.Нашата цел е предоставяне на качествени продукти на разумни цени, за да отговарят на нуждите на Нашите Клиенти, ако Имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да ги разрешим. ♥ Набор от огледала с ретро-дръжка, корпус на огледалата е изработен от метална сплав на цинк и е с тежка дръжка. ♥ Материал : Леща с метално покритие, под Формата на : триизмерна куха, диамантена, Огледало : едностранно огледало, Общият размер : 13 X6,5 см, размер на огледала : 6,5 X5,2 см, размер гребени : 12,6x3 виж ♥ Име на продукта : Зеркальматериал : метал Цветова класификация : Европейски стил Размер на продукта : Общият размер : 13 X6,5 см, размер на огледала : 6,5 X5,2 см, размер на комба : 12,6x3 см, дебелина : 0,2-0,4 виж Идеален подарък : компактно огледало за грим Го Прави идеален за момичета, дами и любители на красотата на рожден ден, парти, годишнина, а в други случаи може да се коригира : Стил : ретро 【Съвети】 Ние ви предлагаме огледало в различни стилове, можете да отидете в магазина, за да изберете други стилове. ♥ Набор от огледала с ретро-дръжка, корпус на огледалата е изработен от метална сплав на цинк и е с тежка дръжка. ♥ благодарение на Строг Стил на Корта хората НЕ Могат От Това да се Откъснат!.

Клиентите също го харесват..