• Ново
Очила за четене CBGLCFH за мъже, 3 опаковки, дамски слънчеви очила в синя рамка, в голяма рамка, блокиране на 99% от синя светлина за намаляване на главоболието (2,0 x, микс 3 ?
zoom_in

Очила за четене CBGLCFH за мъже, 3 опаковки, дамски слънчеви очила в синя рамка, в голяма рамка, блокиране на 99% от синя светлина за намаляване на главоболието (2,0 x, микс 3 цвята)

BGN 9.33

Брой продукти
check Налично

Въпреки това, нашите очила за четене имат малко тегло и са подходящи за продължително носенеСъвпадение, хладен, лек, сладък, зрял, за да е модерен. 【Следпродажбено обслужване очила за четене】 - Когато купувате мъжки слънчеви очила за четене CBGLCFH или дамски очила за четене, вие ще се насладите на обслужване от най-високо качество. 【Леки очила за четене】- с общо тегло 24 г, много мъжки и дамски очила за четене могат да окажат натиск върху носа и се плъзне след продължително носене.Прозрачни очила за четене в големи рамки : дискретен стил, нежен стил, сладък стил.Три цветове, подходящи за дрехи за момчета и момичета, на съответните стилове за различни поводи. 【Блокира 99% от синя светлина】- Очила за четене, които могат да намалят симптомите на умора на очите при продължително излагане на компютъра. Употреба : увеличително стъкло и антисиневые очила. Лещата е прозрачна, не ви отвежда край и не причинява виене на свят.【Блокира 99% от синя светлина】- Очила за четене, които могат да намалят симптомите на умора на очите при продължително излагане на компютъра. Заключете 99% от синя светлина. Взрывозащищен и устойчив на надраскване.Очила за четене в големи рамки с леопардовым принтом : модерен стил, див стил, смели стил, дизайнерски стил. тези очила е добре да се използва в продължение на дълги часове на работа пред компютъра за поддържане на естествения режим на сън и защита на очите.Функция на обектива очила за четене : . 【Леки очила за четене】- с общо тегло 24 г, много мъжки и дамски очила за четене могат да окажат натиск върху носа и се плъзне след продължително носене. тези очила е добре да се използва в продължение на дълги часове на работа пред компютъра за поддържане на естествения режим на сън и защита на очите.Въпреки това, нашите очила за четене имат малко тегло и са подходящи за продължително носене.Ако имате някакви въпроси, можете директно да се свърже с отдела за поддръжка на клиенти, за да реши проблемите си с покупки на 100% .Ако имате някакви въпроси, можете директно да се свърже с отдела за поддръжка на клиенти, за да решат проблемите си с покупки на 100% .

Клиентите също го харесват..