• Ново
Контейнери за закуски Cabilock За Кисело мляко, За Деца, Контейнер за Хранене с Голям капацитет, Изолирано Банка За Хранене С Лъжица, Термоконтейнер За Хранене, Контейн?
zoom_in

Контейнери за закуски Cabilock За Кисело мляко, За Деца, Контейнер за Хранене с Голям капацитет, Изолирано Банка За Хранене С Лъжица, Термоконтейнер За Хранене, Контейнер За Закуски За Пътуване, Детска Кутия За Bento

BGN 12.07

Брой продукти
check Налично

- Размер : 17,3x10,5x10,5 см комплектът включва : 1 държач за хранителни продукти, 1 супена лъжицаС о-пръстен за капака на хранително качество, защищающим от течове и сохраняющим топлина.Запазете топлината за дълго време, дори в края на деня храната вътре няма да се охлади.В него може да се съхранява вода и продукти.Описание на Този контейнер за хранителни продукти с голям капацитет е изработен от висококачествена неръждаема стомана.Не причинява вреда на организма, а не лесно да се счупи, което ви позволява да издържат на продължителна употреба.Може да задържат топлината по-дълго време.И той е удобен за носене. -По-голям капацитет.Лесно се носи с себе си.Здрава дръжка ще попречи на ръката от изгаряне.неръждаема стомана.за активна почивка. -С о-пръстен за капака на хранително качество, защищающим от течове и сохраняющим топлина.В него може да се съхранява вода и храна.Корпус бутилки е много гладка, без издатини или вдлъбнатини, че придава красив вид.По-голям капацитет. - за активна почивка.Съхранявайте на топло за дълго време, дори в края на деня, продуктите вътре, не са готини.Лесно се носи с себе си.Този контейнер за храни с голям обем гарантира на вашите нужди в ежедневното хранене.

Клиентите също го харесват..