• Ново
Maroochin Сиви Перуки, изработени от Човешка Коса Директен Боб, Перуки, изработени от човешка Коса Без Дантела, Прави Перуки, изработени от Човешка Коса за една Стара Да?
zoom_in

Maroochin Сиви Перуки, изработени от Човешка Коса Директен Боб, Перуки, изработени от човешка Коса Без Дантела, Прави Перуки, изработени от Човешка Коса за една Стара Дама, Перуки със Сол и черен Пипер за Женщин180%

BGN 33.99

Брой продукти
check Налично

Да, може да завить и да се префасонираКоси Имат Естествена Protein.Можете да Го носите в много специални случаи.При Изгарянето на човешки косъм отделят Бял дим и мирис, като сгоревшая вълна, и се превръщат в Пепел. 【Сиви перуки, изработени от човешка коса】 : 10-инчов боб-стил, перуки, изработени от човешка коса 180% плътност, шапчица среден размер от 22 до 22.Винаги използвайте балсам или масло за грижа за косата.Моля, постепенно се повиши температурата, за да изпрати текста.Да, това е 100% Перука от човешка Коса. 4) Цвят на косата : Сив.Внимателно распутайте коса, преди миене.it Лесно да се определи По жжению и миризмата.Сива перука от човешка коса ще Ви направи по-красива и чаровна.Вместо това използвайте пръстите си или гребен с широки зъбци, за да прибират вълнообразни кичури.И ние ви препоръчваме да се използва топла вода за измиване на косата.Не се четка за кичури къдрава и наращенные косата.Моля, оставете пръчка / навийте на косата за около 3-5 секунди. 5) Качество на косата : Естествени коси, с високо качество, не падат, не спутываются, без разделяне на връхчетата, еластична, изглежда копринена и мека на допир. 24-часово обслужване на клиентите Винаги Ви очаква.5 инча, с регулируеми джапанки и 4 расческами, удобна в чорап и отлично контролирана.когато, не изсушава краищата и не спутывается. Синтетични косми отделят Черен дим и представляват Лепкава топка. 1) Тип коса : 100% Бразилски Девствени човешка коса. 【Перуки, изработени от човешка коса Боб без дантела 】 : Сив директен боб, буйна и гъста, добре седи и изглежда естествено, като вашата собствена коса.Тестване чрез Изгаряне.Моля, не търкайте и не накручивайте косата. 【Опаковка за перука с бяла коса】 : Нашият перука от човешки косъм "Сив боб" на 100% не е без аромат и се предлага в отлично шелковом торбата, която може да се опаковат като подарък за рожден ден, на вашата майка или на всички вашите близки, които обичат модата.

Клиентите също го харесват..