• Ново
Четка за миене на съдове с Дозатор сапун, Кухня с Четка За миене на съдове, Набор от Скрубери, за миене на съдове за готвене с дръжка за домашна употреба, Тиган за Кух?
zoom_in

Четка за миене на съдове с Дозатор сапун, Кухня с Четка За миене на съдове, Набор от Скрубери, за миене на съдове за готвене с дръжка за домашна употреба, Тиган за Кухненска Мивка, Голяма Стъклена Чаша, за почистване

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

❤️ 【Широка употреба】 може да се използва като кухненска четка или стъргалка, за миене на съдове, за миене на съдове, прибори, съдове за готвене с незалепващо покритие, мивки и тЗа да започне чистка, просто натиснете бутона и на нея веднага нанесется препарат за миене на съдове. ❤️【Интимни услуги】 Улесни вашата работа в дома си и да направи света по-чист. Много хора го използват като четка за почистване в банята, за почистване на стените на душ и вана.Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси, които може да имате, ние сме тук за подкрепа и съвет!.Дръжката може лесно преливане на любимия си сапун за миене на съдове. Много хора го използват като четка за почистване в банята, за почистване на стените на душ и вана. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. ❤️【Здрав и издръжлив】Четка за миене на съдове с дозатор сапун е издръжлив корпус, не се драска и е без мирис, четината от ABS-пластмаса, достатъчно здрави за ефективно премахване на замърсявания, но при това достатъчно нежни за използване на контейнер с незалепващо покритие.Характеристика : ❤️ 【Широка употреба】 може да се използва като кухненски четка или скрепер за миене на съдове, за миене на съдове, прибори, съдове за готвене с незалепващо покритие, мивки и т. ❤️【Удобна дръжка】 Конструкция с противоплъзгаща и ергономична ръкохватка, която приляга перфектно в ръката, дори когато е мокра, и в мыле. ❤️【Ефективно почистване на】 Просто кликнете върху бутона, за да се освободи сапун за миене на съдове по поръчка, намаляване на ненужните отпадъци и да се отърве от необходимостта да се използва препарат за почистване./12,6x2,7x2,6 инча Тегло : Приблизително 204 г/7,2 унции Осъществяване Списък : 1 х четка за почистване на саксии Забележка : 1.Моля, обърнете истински като стандарт.

Клиентите също го харесват..