• Ново
Denifery Сватбен Гребен за Коса-Сребърен Кристал Цвете Булката Шапки Листа Аксесоари за Коса, Бижута за Жени и Момичета (Стил 1)
zoom_in

Denifery Сватбен Гребен за Коса-Сребърен Кристал Цвете Булката Шапки Листа Аксесоари за Коса, Бижута за Жени и Момичета (Стил 1)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Всеки продукт, който е бил използван, не подлежи на връщане или размяна ♥ Измерване : размерът на гребени е около 15 см x 9 см (5,9 "x 3,5"). Тя е украсена с прекрасни цветя модел, който просто е и така е идеално за булката в ретро стил, сватби 1920-те години или купоните "Велик Гэтсби, абатство Даунтон". ♥ Продукт ще изглеждате елегантно и просто фантастично с повечето от прически за младоженци. ♥ Прическа Deniferymakeup идеален като отлично накити за косата и формата на лицето, при посещение на сватбени тържества, партита по повод рождения ден, на сватбата, бала, бала или други официални събития. Моля, опитайте се да не се допуска попадане на аксесоар вода, алкални и други едких течности.♬ ♥♥ Връщане P0 LICY ♥♥ ♬ 1.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Дълбоко В себе си всяка момичета, имам една мечта да бъде кралица и привлече вниманието към себе си, блестящ аксесоар Denifery има за цел да помогне да реализират романтичните си мечти в реалност, създаване на всекидневния красота!. Моля, не забравяйте да махнете аксесоар, преди да отида да спя през нощта, моля, сложи аксесоар в затворена опаковка. ♥ Материали : висококачествен кристал, кристал, цвете, лист, тел и четка за коса. ♥ Прическа Deniferymakeup идеален като отлично накити за косата и формата на лицето, при посещение на сватбени тържества, партита по повод рождения ден, на сватбата, бала, бала или други официални събития. Всички върнати стоки, трябва да бъде в съвсем нова състояние, неизползвани и с оригиналния етикет.♬ ♥♥ СВЪРЖЕТЕ се С нас ♥♥ ♬ По всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние също избираме висококачествени материали за производството му, така че качеството е гарантирано.♥ Цвят : сребрист. ♥ Измерване : размерът на гребени е около 15 см x 9 см (5,9 "x 3,5"). ♥ Цвят : сребрист. ♥ Продукт ще изглеждате елегантно и просто фантастично с повечето от прически за младоженци. ♥ Материали : висококачествен кристал, кристал, цвете, лист, тел и четка за коса. Тя е украсена с прекрасни цветя модел, който просто е и така е идеално за булката в ретро стил, сватби 1920-те години или купоните "Велик Гэтсби, абатство Даунтон".

Клиентите също го харесват..