• Ново
Enenes 30 БР. Скоба за ограничаване на Сребърен пръстен Кръг Карабина 3 Различни Размера, с куки от сплав, Скоба за чанти, Портфейли, Каишка за ръка, своята практика за мо?
zoom_in

Enenes 30 БР. Скоба за ограничаване на Сребърен пръстен Кръг Карабина 3 Различни Размера, с куки от сплав, Скоба за чанти, Портфейли, Каишка за ръка, своята практика за мобилен телефон, Аксесоари (светло Златист)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

?【Материал от здрава сплав】 Ние използваме най-ефикасните процеси гальванопокрытия за получаване на по-дебело покритие, за да уплътнителни пръстени на по-гладка и лъскава ?【Творческо използване на】 се Използва за ключодържатели, каишки за малки кучета, аксесоари "Направи си сам", със завързани бримки, на колана, висящи diy или украса на лента за носене през рамо дамски чанти, катерене, къмпинг и още много други.Моля, обърнете внимание : водата куки за трайни ежедневни занаяти и изкуства, но определено не е достатъчно здрава, за практикуване на тези спортове, като скално катерене или бънджи-скокове.Техните вътрешни диаметри съставляват 1 инч, 3/4 "и 1/2", че отговаря на широк спектър от проекти за производство на изделия. ?【Материал от здрава сплав】 Ние използваме най-ефикасните процеси гальванопокрытия за получаване на по-дебело покритие, за да уплътнителни пръстени на по-гладка и лъскава. 30 Пролетта и запечатване на пръстените светло-златист цвят, включва 10 парчета с диаметър 1 инч, 10 парчета 3/4 инча и 10 броя 1/2".Моля, обърнете внимание : водата куки за трайни ежедневни занаяти и изкуства, но определено не е достатъчно здрава, за практикуване на тези спортове, като скално катерене или бънджи-скокове. ?【Продуктът е включен】В опаковката са три различни размера. ?【Творческо използване на】 се Използва за ключодържатели, каишки за малки кучета, аксесоари "Направи си сам", със завързани бримки, на колана, висящи diy или украса на лента за носене през рамо дамски чанти, катерене, къмпинг и още много други.

Клиентите също го харесват..