• Ново
FOITECHY 99 бр. Набор от титанови спирала тренировки, Быстрорежущая стомана с противоскользящим фитил 135 °, в размер от 1/16 до 3/8 за рязане на пластмаса, мед, дърво, алумини?
zoom_in

FOITECHY 99 бр. Набор от титанови спирала тренировки, Быстрорежущая стомана с противоскользящим фитил 135 °, в размер от 1/16 до 3/8 за рязане на пластмаса, мед, дърво, алуминиеви джанти

BGN 9.99

Брой продукти
check Налично

Идеална за пробиване на различни материали, като легированная стомана до 900 N/mm, желязо и нелегирана стомана до 900 N/mm, мед, бронз, чугун, твърди пластмаси и плексиглас Технологична обработка : Повърхност с титанов щанга с покритие предотвратява корозията, която повишава твърдостта на тренировка и намалява натрупването на топлина прави спиральное тренировка по-износостойким и удължава живота. Вашата поръчка се доставя в удобна метална кутия с дръжка за всички 99 тренировки, всяко учение има своето ясно маркирани място за съхранение, което го прави най-добрият набор от тренировки, за майстори.Тези длета може да се използва с повечето основни сверлильных на металорежещи машини.Cutting edge закалена и заточена за да придадат острота, дизайн без дребезгов с разположени в шахматна дъска модел режещи зъбци осигурява точна зенковку и равна чистота и дупки. За използване с метал, дърво и пластмаси, неръждаема стомана (не за използване с бетон / каменна зидария). Класическа конструкция от HSS с титанов щанга с покритие за подобряване на производителността и издръжливостта.Може да се използва няколко пъти, без да се деформират.

Клиентите също го харесват..