• Ново
Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместими с Philips 220VW8FB 220EW8FB 00/01/11/27/05 21,6 TPU Guard (screen protectors от закалено стъкло)
zoom_in

Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместими с Philips 220VW8FB 220EW8FB 00/01/11/27/05 21,6 TPU Guard (screen protectors от закалено стъкло)

BGN 18.35

Брой продукти
check Налично

Той има отлични качества за самолечение, устойчив до появата на малки драскотини по повърхността, ако тя надраска на определена дълбочинаСвойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запазването на вашия екран напълно ново. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване. Повърхността е трайно до пръстови отпечатъци маслоотталкивающее покритие, така че да можете бързо да си избърше лека кърпа. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване, сензорна работа и чувствителност.Материал TPU с гладка повърхност осигурява висока чувствителност към прикосновениям и бързо разпознаване на пръстови отпечатъци.Ако има някакъв прах, моля, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.② Що се отнася до инсталацията, тъй като това е много тънък филм от TPU, на скъсани детайли, може да получите на прах, да останат отпечатъци от пръсти, умре ръбове и т. Предпазва вашето устройство от твърди частици, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък. С помощта на силиконово лепило, което лесно се отстранява, безвоздушная обработка елиминира мехурчета от въздух, и адсорбция се извършва по естествен начин.

Клиентите също го харесват..