• Ново
TEHAUX Ключалката за Заключване Черен Шкаф Метални Шкафове 1 Комплект 8шт Калъф Заключване на Ключалката Пружина Пружинен Превключвател за Заключване Пружина Бараба?
zoom_in

TEHAUX Ключалката за Заключване Черен Шкаф Метални Шкафове 1 Комплект 8шт Калъф Заключване на Ключалката Пружина Пружинен Превключвател за Заключване Пружина Барабанен Горна Скоба Затвори Замъка Кутия От Неръждаема

BGN 4.85

Брой продукти
check Налично

неръждаема стомана. - Переключающие капаче може да се използва широко в кутии за инструменти, сундуке "Направи си сам", ковчега за бижута кутия за съхранение, обикновен кутия за инструменти, калъф за инструменти, багажника на колата, шкаф и други метални переключающих да щракам. - Подпружиненная дизайн и отлично напрежението му осигуряват надеждна фиксация при запирании ключалки болтового на замъка. -Размер : Около 7,50 X2,80 X1,00 см / 2,95 X1,10 X0,39 инча Пружинен превключвател за рисуване.Списък на пакетите 1 x Комплект 8шт Переключающих ключалки Характеристики -Цвят : black Пружина переключающая капаче.ТУМБЛЕРНЫЙ ЗАКЛЮЧВАНЕ - Притежава висока износоустойчивост, му е лесно да инсталирате, той се различава простият дизайн. - Тези переключающие капаче са удобни и лесни за инсталиране и го изключвате, описание Pull Goods Пружинен дизайн на замъка кутии и отлично напрежението му позволяват да държи здраво при запирании. - Моля материал от неръждаема стомана, издръжлив и антикоррозийный за използване с засова. - Отличаващ се с висока издръжливост, него не е лесно да се прекъсне, той е оборудван с проста конструкция с тумблера.Обтегач с ключалка-переключающие капаче може да се използва широко в кутии за инструменти, сундуке "Направи си сам", ковчега за бижута кутия за съхранение, обикновен кутия за инструменти, калъф за инструменти, багажника на колата, гардероб и много други.САМОБЛОКИРУЮЩАЯСЯ ОБТЕГАЧ - здрава пружина, инсталирани вътре, дава възможност за лесно отваряне и затваряне и по-добра разтегливост.

Клиентите също го харесват..