• Ново
Билети за Томболата памперси за душата на дете, Подарък за игра карти за парти в чест на рождения ден на детето, Розова Румяная Роза, Унисекс, за момче или Момиче, Ком
zoom_in

Билети за Томболата памперси за душата на дете, Подарък за игра карти за парти в чест на рождения ден на детето, Розова Румяная Роза, Унисекс, за момче или Момиче, Комплект бижута за душата на детето (1 знак + 50 карти)

BGN 8.23

Брой продукти
check Налично

Пощенски картичкиЛотарийни билети за памперси ще даде на всеки един незабравим детски празник, който със сигурност ще впечатли вашите приятели, семейство и хора, които ви интересуват, и ще им приятни спомени.Двустранен печат сгъване на таблетки, в една посока печат на картон хартия.Думи и рисунки са добре видими, а на хартия за картички с добро качество позволява по-добре да пиша. Сгънати карти размер 5 х 7 инча, двустранен регистрирай се държи независимо, рамка не се изисква.Карти с въпроси и отговори, отпечатани на висококачествена хартия-основа за карти.5 "x 2", му е лесно да носят със себе си и се записва.Това е забавна и лесна игра за детски душове, определяне пола на децата, партита по повод рожден ден, семейни тържества или други партита.Игрална карта за тест размер от 3. Сгъваема карта е отпечатана на висококачествена хартия с покритие с тегло 300 грама, с добра твърдост, възможност за сгъване и независим за настаняване. 1 лого и 51 картичка на опаковката на продукта, са подходящи за лична и за професионална употреба. Комплектът съдържа сгъване карта и 50 карти с въпроси и отговори, в които едновременно могат да се настанят 50 гости за рождения ден на дете или за всякакви партита.

Клиентите също го харесват..