• Ново
BLMHTWO Кръгова тренировка, 1 инчов през цялата тренировка Кръгъл нож за diy от хартия с Кръгла форма от ABS и алуминиеви Точно рязане Здрав удар дупка за поздравителни ка?
zoom_in

BLMHTWO Кръгова тренировка, 1 инчов през цялата тренировка Кръгъл нож за diy от хартия с Кръгла форма от ABS и алуминиеви Точно рязане Здрав удар дупка за поздравителни картички от хартия албуми (случаен цвят)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

【Идеалната рязане】Кругорез diy от хартия позволява точно и перфектно нарязани на кръг с диаметър 25 мм / 1 инчЗаглавие : Кръгли удар. 【Висококачествени материали】Кръгова тренировка е изработен от висококачествен и траен ABS-пластмаса и сплави, той е достатъчно издръжлив, за да лесно да се счупят, леко излиза на хартия, без да наранява ръбовете и т.Просто поставете материала в гнездото за перфорация на хартията и натиснете веднъж върху дръжката надолу, за да получите по-ясна форма.Просто поставете материала в гнездото за перфорация на хартията и натиснете веднъж върху дръжката надолу, за да получите по-ясна форма. Размер : 7x4,3x5,6 см/2,76x1,69x2,20 инча. 【Лесна употреба】 Кръгъл нож оборудван пружинящим лост, което прави кръгови нож за хартия е по-просто и лесно за използване.Всеки удар се извършва само, за да получите неизменно зашеметяващ дизайн, което прави ръчната работа вече не е монотонна.Долната част на кругорезки за хартия е с компактна конструкция с ключалки за вземане, и можете да вземете целия спектър от един път. (не използвайте плат, пластмаса, самозалепваща хартия и твърде дебела хартия, за да перфоратор не остана), която е един чудесен инструмент за работи от хартия. 【Идеалната рязане】Кругорез diy от хартия позволява точно и перфектно нарязани на кръг с диаметър 25 мм / 1 инч. 【Подходящ материал】 Круглорезная хартия са подходящи за използване в крафтовой хартия, подобно на гъба, хартия или картон и т. 【Лесна употреба】 Кръгъл нож оборудван пружинящим лост, което прави кръгови нож за хартия е по-просто и лесно за използване.Материали : ABS + сплав. 【Подходящ материал】 Круглорезная хартия са подходящи за използване в крафтовой хартия, подобно на гъба, хартия или картон и т.Punch има формата на вградени подкрепено с твърди пружини, които могат да бъдат пробиване безброй пъти, като осигурява продължителна употреба. (не използвайте плат, пластмаса, самозалепваща хартия и твърде дебела хартия, за да перфоратор не остана), която е един чудесен инструмент за работи от хартия., Тя е здрава и може да ви служи дълго време.Размера на входния кръг : 25 мм / 0,98 инча. 【Висококачествени материали】Кръгова тренировка е изработен от висококачествен и траен ABS-пластмаса и сплави, той е достатъчно издръжлив, за да лесно да се счупят, леко излиза на хартия, без да наранява ръбовете и т.

Name:
Circle Punch

Клиентите също го харесват..