• Ново
Дифузор Етерично масло CHICIRIS, Овлажнител на въздуха за Ароматерапия с бас 35 db, Равномерно Разширяване на аромат ABS за хотела (Бял)
zoom_in

Дифузор Етерично масло CHICIRIS, Овлажнител на въздуха за Ароматерапия с бас 35 db, Равномерно Разширяване на аромат ABS за хотела (Бял)

BGN 30.25

Брой продукти
check Налично

Една проста смяна на етерично масло : Завъртете долния капак, да се оттегли, завийте етерично масло обратно на часовниковата стрелка, за да изтриете и добавите етерично масло, затегнете по посока на часовниковата стрелка, в долната капачка выровняется с тялото на самолета и завъртете магнит за автоматично адсорбцияНиско ниво на шум : бас 35 db работят тихо насладете се на аромат, чудесен спътник за четене, сън, работа или практикуване на йога.Вграден вентилатор : След завършване на пръскане вентилатор продължава да работи, и аромат напълно ще се разпространи по всички краища, след като се сбогува с неприятна миризма. Ниско ниво на шум : 35 db бас, насладете се на тихо аромат, чудесен спътник за четене, сън, работа или практикуване на йога. Отлична производителност : Изработен е от превъзходен материал ABS, нано технология за пръскане, модерен и лесен, интелигентен дистанционно управление APP.Ниско ниво на шум : бас 35 db работят тихо насладете се на аромат, чудесен спътник за четене, сън, работа или практикуване на йога.Една проста смяна на етерично масло : Завъртете долния капак, да се оттегли, завийте етерично масло обратно на часовниковата стрелка, за да изтриете и добавите етерично масло, затегнете по посока на часовниковата стрелка, в долната капачка выровняется с тялото на самолета и завъртете магнит за автоматично адсорбция. Отлична производителност : Изработен е от превъзходен материал ABS, нано технология за пръскане, модерен и лесен, интелигентен дистанционно управление с приложението.Монтаж на таван и на стена : прилагането на няколко помещения, инсталиране на тавана, по-равномерно разпространение на аромата. Отлична производителност : Изработен е от превъзходен материал ABS, нано технология за пръскане, модерен и лесен, интелигентен дистанционно управление APP. масло на часовниковата стрелка, за да изтриете и добавите етерични масла, затегнете обратно на часовниковата стрелка, привеждане в долния капак на корпуса и завъртете магнит за автоматично адсорбция. Когато машината е оборудвана с етерично масло, не поставяйте неговите плоски или наклонени, етерично масло ще потече и да навреди на колата си, моля, сложи вертикално (не забравяйте да поставите машината вертикално при настройката на машината). Таванна монтаж и инсталиране на стенни : Прилагането на няколко помещения, таван инсталация, по-равномерно разпространение на аромата.

Клиентите също го харесват..