• Ново
Цветна найлон Детска Защитна мрежа От падане Балкон прозорец Стълбата на Палубата Футболно игрище Ограда Защита на Детето Котка Куче AFGZQ (Цвят: въже 6 мм, размер: 2x5 м
zoom_in

Цветна найлон Детска Защитна мрежа От падане Балкон прозорец Стълбата на Палубата Футболно игрище Ограда Защита на Детето Котка Куче AFGZQ (Цвят: въже 6 мм, размер: 2x5 м (7x16 фута))

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Ако клиентът не посочи цвят, той ще бъде изпратен на случаен принцип ♪ Може да се използва не само като защитна мрежа за котки, но и като декоративна решетка.Този издръжлив сито защитен калъф за лесно свързване на парапети от всякакъв тип. ♪ Професионална мрежа : Защитна мрежа от найлон въже е изработена ръчно от висококачествена и здрава плетени въжета с професионален възел, и всяка нишка здрава;Мрежест въже и окото гладки, а страничните въжета са подсилени за по-добра защита; Въже е по-издръжлив и с висока удар.Можете да направите своята поръчка, ако той е на разположение.Ако искате този цвят, който ви харесва. Забележка : Ние можем да предоставят на всеки размер, ако имате нужда от други размери, моля свържете се с нас! ! ! ! Забележка : поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-3 виж Забележка : поради различни монитори и на различно осветяване на изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Кога не трябва да използвате детска веревочную мрежа, можете лесно да го сгънете и приберете.Първо можете да се свържете с центъра за поддръжка на клиенти.Подходящ за : семейни балкони и огради, предпазни мрежи за балкон стълби-парапети на детски площадки, защитни парапети, стълбищни парапети Забележка : на Тази схема се препоръчва да се използва вътре в помещенията. ♪ Тази защитна мрежа, специално проектиран за тераси и стълби, за да се гарантира безопасността на вашето дете; Тя също така може да се използва като мрежа за котки, за да защити малките домашни любимци от падане. Име на продукта : Детска защитна мрежа / парапети за стълбища, мрежа за огради от падане / Сетчатое огради за игрални площадки / Детска подвесная мрежа / Цветна мрежа за катерене, Сигурна мрежест Материал : найлон Цвят : цветен Размер на мрежата : 10 вижте Характеристиките на продукта : Висококачествен найлонов материал, издръжлив, устойчив на слънцето, устойчив на абразия , лесен за почистване, не избледняват, е безопасен и нетоксичен.

Клиентите също го харесват..