• Ново
Uqiangy стоп-моушън Окото чанта за детски играчки, Органайзер за съхранение на детски дрехи, Вана, Почистване и организаторите, Вакуумни чанта за съхранение (Бяла, един
zoom_in

Uqiangy стоп-моушън Окото чанта за детски играчки, Органайзер за съхранение на детски дрехи, Вана, Почистване и организаторите, Вакуумни чанта за съхранение (Бяла, един размер)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Красива, удобна окото чанта за съхранение на играчкиМоющийся, издръжлив и лесен за крепящийся.Красива, удобна окото чанта за съхранение на играчки.Подходяща за съхранение на играчките в банята.Помага да привикнат децата Към Ред. Размер : Голям джоб 33 * 28 см, малък джоб 10*13 см1 бр.Материали : Mesh материя, подходяща за съхранение на играчките в банята. стоп-моушън окото чанта за детски играчки, Органайзер за съхранение на детски дрехи, вана, почистване и организаторите за баня, прахосмукачка за съхранение на Брой : 1 бр.Привързана към бортику вана или гладка плочка с помощта на вендузи. Чанта за съхранение, крепящаяся до бортику вана или гладка плочките с помощта на вендузи. Помага да научи децата да се почисти. Чанта за съхранение на 1 бр.

Клиентите също го харесват..