• Ново
4 Опаковки Разделители скрин за дрехи, Разширяеми Бамбукови Разделители за организиране, Регулируеми Организаторите за Кухня, Спалня, Баня, Шкафа, офис, кабинет и д?
zoom_in

4 Опаковки Разделители скрин за дрехи, Разширяеми Бамбукови Разделители за организиране, Регулируеми Организаторите за Кухня, Спалня, Баня, Шкафа, офис, кабинет и дрешник

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Вие ще получите много удоволствие и спокойствие в чист и подреден обстановка【Няма елементарно, супер леко】 - Не се притеснявайте за бъркотия в техните каси, защото вие побързайте!С нашия продукт можете лесно да намерите това, което ви трябва.Избършете с влажна кърпа.Бамбукът е отличен заместител на пластмассам и метали, тъй като това е възобновяем и екологичен материал. 【Разтегателни и регулируема】-Дължина съответно от 16,9 до 20,1 инча. 【100% Отличен бамбук】- Разделители кухненски чекмеджета, изработени от естествен бамбук. 【Прост дизайн, но и полезен】 - Всяка преграда с вградена пружина за задържане на тяхното място и лесна възможност за регулиране в зависимост от вашите променящите се нужди. 【Задължителен предмет за съхранение на】 - Разделители от естествен бамбук ще ви помогнат да съхранявате удобно джаджи, дрехи, чинии, прибори за хранене, храни, канцеларски материали, аксесоари за баня и други предмети. ???% ??????? ?????? ???????? - ????? ?? ???? Качествен комплект от 4 Повдигащи и регулируеми Лесни за инсталиране и извличане на многоцелеви организаторите‼ ?????? ??????? ???? ?????? ?????? ???????? 【??????? ?? ???????】 Ако имате някакви въпроси за нас, моля не се колебайте да се свържете с нас и да отговори в рамките на 24 часа.

Клиентите също го харесват..