• Ново
FOAMIST Чист Вегетариански Шампоан за коса, кожата на главата и удебеляване с босилек, мента и кофеин, набор от шампоани и Балсам за коса без химия от загуба на коса, на ?
zoom_in

FOAMIST Чист Вегетариански Шампоан за коса, кожата на главата и удебеляване с босилек, мента и кофеин, набор от шампоани и Балсам за коса без химия от загуба на коса, на кожата на главата 250 ml / 8,4 течни унции

BGN 15.80

Брой продукти
check Налично

Моля, извадете етикетите и да се разпорежда с цел за земятаНашите экопакеты са изработени от рециклирани материали и може да се използва повторно. Капсулата 300 K специално разработена, за да помогне изсипва хранителни вещества в кожата на главата и активира регенерацията на кожата.3 пептид хармонично си взаимодействат един с друг, за стимулиране на растежа на клетките и помага за укрепване на изтъняване на косата.БЕЗМИЛОСТНО от PETA, ВЕГЕТАРИАНСКИ и нов дизайн МАТЕРИАЛ - За нас, за Земята, FOAMIST. 100% веганские съставки, без насилие и агресивни химикали.Кофеин за растежа на косата - кофеинът спомага за детоксикация на кожата на главата, дълбоко почистване от остатъци.Нежен и ефективен утолщающий шампоан и балсам - FOAMIST Thickening Кофеин shampoo & conditioner set нежно почиства излишните мазнини и премахва израстъци, чрез активиране и оживляя кожата на главата до върховете на косата. Капсулата 3 OOK - Капсули 3 OOK, влизащи в състава на шампоан и балсам, се състои от комплекс от пептиди за коса 3.Шампоан за коса не съдържа сулфати, парабени и триклозанов за защита и захранване на чувствителна кожа на главата.Вземете едно чисто решение за всички.

Клиентите също го харесват..