• Ново
Чист Организатор за гардероба, 7 Мрежи, Моющийся Органайзер за дрехи в сгънат вид, 2 броя, Сгъваем Органайзер за дрехи в гардероба си за дънки, Разделители, Найлонов О
zoom_in

Чист Организатор за гардероба, 7 Мрежи, Моющийся Органайзер за дрехи в сгънат вид, 2 броя, Сгъваем Органайзер за дрехи в гардероба си за дънки, Разделители, Найлонов Органайзер за дрехи за кутия (14,2Lx6,69Wx4,72H инча)

BGN 9.80

Брой продукти
check Налично

Няколко служби организатор за дрехи, подредете си нещата в кутии / контейнери или на рафтТази материя е идеална за джинсового организатор за гардероба, който е подходящ за вашето облекло.Бързо и леко да ги отделят за дънки, панталони, бельо и тениски. 【Предпоставка, в комплект】 2 бр.Компактен органайзер за гардероб, който подобрява значително украсата на вашия кабинет.72"H; Малък размер : 12.Можете също така да ги използвате като организатор за дрехи/панталони за кабинет/ организатор за тениски/ организатор за чорапи /организатор за бельо за жени.Голям размер : 14. 【Няколко размера】 3 размер на разделител от 7 мрежи за съхранение, които да отговарят на вашите нужди.Тя достатъчно е здрав, за да поддържа форма, след използване, и е лесно преобръщане. 【Ръководство за избор на размер】 Голям : е подходяща за организиране на дънки, панталони, шорти, ризи и поли; средно : за шалове, леггинсов, поли, тениски, детски дрехи; малко : за бельо, чорапи, колан и други предмети.【Спестяване на време и пространство】Организаторите за дрехи ще ви помогнат да организирате шкаф и чекмеджета. от 7 мрежи сив цвят организатор за гардероба.87"H; Средният размер : 14.

Клиентите също го харесват..