• Ново
Електрически Отжимной чистач, нова Безжична четка за почистване на Yisigal с 7 Сменяеми дюзи с регулируема удлинительной дръжка, Скрубер за душ със силен натиск за бан?
zoom_in

Електрически Отжимной чистач, нова Безжична четка за почистване на Yisigal с 7 Сменяеми дюзи с регулируема удлинительной дръжка, Скрубер за душ със силен натиск за банята, на пода, на душата, на плочки и на колата и

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Степента на водоустойчивост достига IPX5, силно запечатани дизайн го прави устойчив на брызгам вода и може да се използва във влажни условияБлагодарение на телескопичната дръжка ви повече не е необходимо постоянно да се разтегне или да се наведе, за да достигне до всички ъгли на къпане или вземане на душ.Свържете се с нас, ако имате някакви проблеми, ние ще се радваме да ви осигури безпроблемно процес на замяна!.По-добра батерия с капацитет 2500 mah, осигурява до 90 минути на почистване на цялата къща само за 3 часа се зарежда. 【Бързо зареждане на Type-C и показване на нивото на зареждане на батерията】 Благодарение на най-новата технология за бързо зареждане USB-C и функцията за показване на нивото на зареждане на батерията ви никога не трябва да се притеснявате за това, че храната ще свърши. 【Гаранция за качество и гъвкавост】 Електрически скрубер за душата Yisigal вграден в дънната платка със защита от течове, за да се гарантира сигурността на зареждане.Мощна мощност с две скорости на въртене на вашия избор : 300 об/мин / 400 об/мин.Дължина може да се регулира лесно чрез закрепване и изключване телескопична дръжка, а дължината на електрически отжимного чистач може да се регулира от 12 инча до 54 инча. Ефективното почистване е идеалният помощник за почистване за всяко семейство!.Този електрически скрубер за баня - идеалният инструмент за проникване в пропастта на вашата баня. 【12-54 инча Регулира】 Дръжка на четка за почистване на душата с дълга дръжка е трехсекционную дизайн. При използване с почистващ инструмент можете бързо премахване на упорити петна и за даване на кафельному пода нов вид.Скрубер за баня с дълга дръжка е идеална за почистване на труднодостъпни места, освобождава домакини от тежка домашна работа, вече не е необходимо да се навежда и коленичат за почистване, защитава гърба и коленете.

Клиентите също го харесват..