• Ново
Гъба за миене на съдове от Люфы, Ексфолиращи Губчатые уплътнение от Люфы за Душата: 2 бр., Скрубери за задната част на Люфы, Хавлии за Тяло, Кафе, Шампоан за Вана, Тела ?
zoom_in

Гъба за миене на съдове от Люфы, Ексфолиращи Губчатые уплътнение от Люфы за Душата: 2 бр., Скрубери за задната част на Люфы, Хавлии за Тяло, Кафе, Шампоан за Вана, Тела за Дома, Спа-хотел, Гъба за Къпане

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Те са ефективно ексфолиране на кожата и не поцарапают ситриене и дълбоко почистване на кожата за обзавеждане на вземането на вана.Описание Изработени от висококачествени материали, тези кърпи за баня са устойчиви и издържливи на продължителна употреба, подходящи за употреба върху всяка част на тялото, краката, ръцете, гърдите и т. отшелушивающая гъба за душ от люфы-това не е само чистач за тялото, тя може да премахне суха, скучна клетките на кожата, нежно дълбоко почиства кожата, премахва от тялото си и прави кожата гладка.Пакетът включва 2 x хавлиени кърпи.Масаж за къпане ефективно премахва от повърхността на кожата излишната мазнина от порите, подпомага движението на кръвта, ускорява метаболизма и повишава имунитета.Характеристики - Размер : Около 16, 00 X11, 00 X0, 60 см, 6, 29 X4,32 X0, 24 инча. Размер : около 16, 00 X11, 00 X0, 60 см, 6, 29 X4, 32 X0, 24 инча.триене и дълбоко почистване на кожата за обзавеждане на вземането на вана. преносим и компактен, за да го съхранявате, когато не ги използвате.ексфолиращ скрубер за тяло, гъба за душ от люфы - това не е просто скрубер за тялото, тя може да премахне суха, скучна клетките на кожата, нежно и дълбоко почиства кожата, премахва от тялото си и прави кожата гладка. Размер : около 16, 00 X11, 00 X0, 60 см, 6, 29 X4, 32 X0, 24 инча. преносим и компактен, за да го съхранявате, когато не ги използвате.В продукта е използван висококачествен естествен материал, издръжлив и сигурен.Отличен избор за подарък за вашите приятели и семейства, това им хареса.- Материал : Люфа, памук.В продукта е използван висококачествен естествен материал, издръжлив и сигурен.

Клиентите също го харесват..