• Ново
YZTAC Подтягивающие греди, Стоманени хоризонтална лента за фитнес, Преносима Прибиращ греда 70-160 см, за силови тренировки за деца и възрастни, Лесен за инсталиране, 3 р?
zoom_in

YZTAC Подтягивающие греди, Стоманени хоризонтална лента за фитнес, Преносима Прибиращ греда 70-160 см, за силови тренировки за деца и възрастни, Лесен за инсталиране, 3 размера (размер: 70-96 см)

BGN 30.02

Брой продукти
check Налично

Монтаж на стъклени врати и кухи врати рам е забранено на Разстояние инсталация : 70-96 см, 96-135 см 121-160 виж 2.Подходящ за деца, възрастни и стари хора. 100% удовлетвореност : Ако имате някакви въпроси, ние имаме силен екип, обслужване на клиенти, който ще отговори на вашите въпроси в най-кратки срокове или след извършване на плащането.√ Технически характеристики на : Име на продукта : Подтягивающая планк / дышло / брадичката Материал : Тежкотоварни стомана Коефициент на безопасност : Размер на продукта : 70-96 см, 96-135 см 121-160 см √ Начин на монтаж (без перфорация, лесен за инсталиране) : 1.Може да се използва в много случаи, за да инсталирате.Подходящи физически упражнения помагат на възрастните хора да се възстанови.Подходящ за деца, възрастни и стари хора. Регулиране на дължината на подтягивающей апликации.√ Топли съвети : 1. Удобно и сигурно : Подтягивающая планк с двойно предохранителем от отслабването и дизайн на поставка за крака, за увеличаване на площад контакт, висока устойчивост и висока степен на сигурност; широка дръжка дизайн, впитывающая пот и устойчива на плъзгане, липсата на мазоли на ръцете след продължителна употреба, които позволяват да се получават удоволствие от упражнения.√ Характеристики : Набирането, клекове, коремни преси, клекове, цигулковите щрихи трицепс, повдигане на краката и т. Материал подтягивающей на рамената : Изработен е от материал стоманена тръба висока дебелина е водоустойчив, не е податлив на корозия и счупване, безопасен и надежден, с висока носеща способност, на безопасно натоварване 350 кг. Проверете дали достатъчно добре изпълнена инсталация, след това преминете към упражнения. Преди тренировка уверете се, че шест сигурно място. √ Преносим разтегателен тренажор за стягане, изработен от високо стоманени тръби, водоустойчив, защитен от ръжда, фрактури, с двойно предохранителем и занасяне главата, което го прави треньор на по-безопасни и надеждни; - различни размери, можете да изберете продължителността, в зависимост от вашите нужди.Разтегателен прът е много подходящ за врати дограма и коридор (тя може да се използва вместо закачалки за дрехи).След получаване на продукта, моля, проверете стока. Удобно и сигурно : Подтягивающая планк с двойно предохранителем от отслабването и дизайн на поставка за крака, за увеличаване на площад контакт, висока устойчивост и висока степен на сигурност; широка дръжка дизайн, впитывающая пот и устойчива на плъзгане, липсата на мазоли на ръцете след продължителна употреба, които позволяват да се получават удоволствие от упражнения.Разтегателен прът е много подходящ за врати дограма и коридор (тя може да се използва вместо закачалки за дрехи). Затегнете скобата. Широко се използва : Тази летва за стягане на много добро за различните упражнения, включително и гостилница, отжимание, разтягане на ставните връзки, клекове и други упражнения.

Клиентите също го харесват..