• Ново
Ubisin 10 X Дръжки за шкафове, Матово Черни Дръжки за чекмеджета, Дръжки за Кухненските Шкафове, Черни Дръжки за чекмеджета за кабинет с Диаметър 1,1 инча (28 мм)
zoom_in

Ubisin 10 X Дръжки за шкафове, Матово Черни Дръжки за чекмеджета, Дръжки за Кухненските Шкафове, Черни Дръжки за чекмеджета за кабинет с Диаметър 1,1 инча (28 мм)

BGN 8.40

Брой продукти
check Налично

Ако имате нужда от връщане или подмяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко времеUbisin - производител на оборудване за кухня, баня и други области, провеждане на задълбочено проучване. [Материал] : Дръжката е изработена от алуминиева сплав с матово покритие цвят тапицерия, което осигурява максимално удобно използване.[МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] : идеален за шкафове, чекмеджета, сервантов, скринове и други мебели, като придава на вашия прекрасен дом с елегантен и модерен вид. [Dimension] : Диаметър 0,092 инча (28 мм). [ОПАКОВКА] : Вие получавате 10 опаковки дръжки на шкафовете, съответните винтове стандарт M4 с дължина 1 инч и 1,57 инча, съответстващи на корпуса с различна дебелина.В сравнение с другите чекмеджета, чекмеджета Ubisin много по-силна и трайна.В сравнение с другите чекмеджета, чекмеджета Ubisin много по-силна и трайна. [Безупречно обслужване] : Ние ви обещаваме гаранция 1 година.Ако имате нужда от връщане или подмяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. [Dimension] : Диаметър 0,092 инча (28 мм). [ОПАКОВКА] : Вие получавате 10 опаковки дръжки на шкафовете, съответните винтове стандарт M4 с дължина 1 инч и 1,57 инча, съответстващи на корпуса с различна дебелина.

Клиентите също го харесват..