• Ново
4 Опаковки Гирлянди под формата на Сърца, Украса за Деня на Свети Валентин, Декор, Банер от Филц под формата на Сърце за Свети Валентин, Декорации за Годишнина, Сватб?
zoom_in

4 Опаковки Гирлянди под формата на Сърца, Украса за Деня на Свети Валентин, Декор, Банер от Филц под формата на Сърце за Свети Валентин, Декорации за Годишнина, Сватба, Участието, Домашен Декор

BGN 2.99

Брой продукти
check Налично

❄БРОЙ - 4 опаковки фетровых гирлянди под формата на сърца, във всяка опаковка от 10 броя червена почувствах венец във формата на сърца и 1 червена книга въже обработват 4 Опаковки венец във формата на сърца, украса за Св. ❄ Широко приложение - Този романтичен фетровый банер на Свети Валентин комплимент към вашите романтични декорации за конкретна нощ, широко използван за вашето парти в чест на деня на Свети Валентин, рожден ден, сватба, годишнина, бижута за годеж и т. ❄МАТЕРИАЛ - Изработен от екологично чист филц, достатъчно здрав, за да могат да се мотае, и лесно се сгъва за лесно съхранение.Можете да ги обесим на бюрото си, камина, както и стена, врата, прозорец, рафтове и т. ❄Дизайн - предлага се с малки и големи сърца в двата края. Валентин, декор, банер от филц със сърца, за украса в Деня на Свети Валентин, годишнина, сватба, участието, домашен декор.Можете да регулирате разстоянието между тях до желаната дължина., Те ще създадат атмосфера на празника на Свети Валентин!и вие можете да направите това сами. ❄Размер - Всяко сърце е около 4 см / 10 см, размер на въжета ед е около 9,8 фута / 300 см дължина.

Клиентите също го харесват..